![]() |
|
|
|||||||
| Fotografie si creatie Pt maestrii fotografiei |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||||||||||||||
|
tot io
Blog Entries: 1
|
Fotografii interzise - Expozitia foto Andrei Pandele la Teatrul National
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#4 (permalink) | ||||||||||||||
|
Global Moderator
Blog Entries: 2
|
prima si cea cu cartoanele rosii sunt cele mai reusite.trist,dar adevarat.daca mai ai pune-le.mersi
|
|
||||||||||||||
|
|
#15 (permalink) | ||||||||||||||
|
i►
Blog Entries: 3
|
si eu, fac parte din generatia '90(democratia lu' peste) si chiar as vrea sa vad mai multe poze sa imi fac si eu o idee despre vremurile acelea
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#16 (permalink) | |||||||||||||||
|
banned
|
Quote:
banane...portocale...trebuia sa ai relatii bazate
|
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#19 (permalink) | ||||||||||||||
|
Senior User
|
Faptul ca o mica parte din expozitia lui Andrei P. s-a mutat aici pe forum nu-i chiar atat de rau, cred ca si-a dat si el seama. Habar n-am avut de ea; imi dau seama acum ca merita s-o vad. Nu-i numai o calatorie inapoi in timp. Trezeste memoria afectiva. Intr-o lume gri (oameni, blocuri etc.), o straduta ca cea din fotografie evoca o epoca in care s-au intamplat si altfel de lucruri pe locurile astea, ceva cu care era placut (probabil, chiar terapeutic) sa te identifici. Altfel cadea lumina soarelui pe o astfel de strada.
...Mama cata minciuna era pe vremea aia!... Era oficiala. Totul era o minciuna. De asta, "condamnarea comunismului" a lui Basescu a fost o mare vrajeala (ca sa nu zic porcarie). Pentru ca a evitat esenta, si anume: impostura. De ce nu-si puteau permite sa condamne esenta comunismului e evident. Ar fi insemnat sa se autodesfiinteze. |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.torrents.ro/fotografie-si-creatie/1719-fotografii-interzise-expozitia-foto-andrei-pandele-la-teatrul-national.html
|
||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| the essential bystander: februarie 2008 | This thread | Refback | 07-07-2008 01:55 PM | |
| the essential bystander: Fotografii interzise, fotografii obligatorii | This thread | Refback | 02-10-2008 10:18 AM | |