![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
MetallicA
Ultimul joc Terminat !?!?!
![]() Cine nu scrie o impresie, fraza, parere (si nu in batjocura) despre jocul terminat, ii vor fi sterse posturile, fiind catalogate spam.
Last edited by Kensky; 06-08-2010 at 07:37 PM. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||||||||||||||
|
I Love Alexandra
Blog Entries: 25
|
Mirror's edge 6/10
grafica 8 gameplay 6 poveste 5 sunet 7 dark sector (pc) 8/10 grafica 7/10 poveste 8/10 gameplay 9/10 sunet 7/10 _____________ |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#7 (permalink) | ||||||||||||||
|
bwin !
|
1. Resistance 2
2. Avantaje super joc online - Dezavantaje nu am gasit 3. Superb,iar grafica cred ca cea mai buna de pana acum 4. PS3 5. 10/10 PS: foarte multe jocuri pe ps3 au fost tari ,dar acesta e singuru care ii dau nota 10 |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#8 (permalink) | ||||||||||||||
|
Power User
|
1. Brothers In Arms : Hell's Highway
2. Dezavantaje - Aim-ul este pus pe scroll si nu se poate schimba Avantaje- grafica si story-ul foarte bune 3. Un joc bun 4. PC 5. 9/10 |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#9 (permalink) | ||||||||||||||
|
KEEP VINYL ALIVE
Blog Entries: 2
|
1. GTA 4
2. Dezavantaje-Multe pentru un joc cu asa o asteptare;Avantaje - foarte multe 3. Bun,merita jucat 4. PS3 5. 8 |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#10 (permalink) | ||||||||||||||
|
leik_mudkipz
|
1. Mirror's Edge
2. Dezvantaje - prea luminos (am scazut mult brightness si contrast pentru a-l putea juca pe lcd de la 1 metru); Avantaje - combinatia arma, parkour este geniala 3. Un joc bun care merita jucat 4. Xbox 360 5. 8/10 |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#11 (permalink) | ||||||||||||||
|
I Love Alexandra
Blog Entries: 25
|
GTA 4(pc) 8,75/10
Grafica 9/10 Gameplay 8/10 Sunet 10/10 Poveste 7/10 Multiplayer 9/10 Jocul anului in opinia multora.Sincer dupa ce l-am terminat ,nu prea ma mai atrage ceva la el,poate multi.Nu stiu de ce,dar ceva parca lipseste din gameplay. Grafic arata stas ziua si pe timpul ploii,dar noaptea parca e san andreas.Nu mi-a placut ideea cu prezenta umbrelor chiar daca le scoteam de tot.De optimizare nu mai are rost sa spun ceva, toti cunosc probleme jocului. Sunetul,ca si in celelalte gta-uri,este superb,nu ai ce sa ii reprosezi.Posturile de radio,voice actingul personajelor si cel al locuitorilor din oras sunt de nota 10. Povestea mi s-a parut buna,dar nu exceleaza.Niko mi s-a parut ca, cam prea usor se repezea la facut misiuni pt niste caractere care nici nu le cunostea. Cu fizica jocului,R* au dat lovitura.Imi place la nebunie cum se turtesc masinile,cum zboara pietonii,etc Misiunile per total nu exceleaza.Majoritatea sunt usoare,iar cele din prima insula sunt aproape identice.Inafara de misiunile principale si ale asasinului,nu mai sunt altele parca.Nu inteleg de ce nu au mai bagat ceva personaje secundare si nu inteleg de ce nu s-a continuat ideea din vice city,cea cu cumpararea de diverse proprietati prin oras si eventual facut misiuni pt alea. Telefonul a fost o idee buna,intr-un fel logica la tehnologia de astazi. Probabil ca am uitat sa mai mentionez lucruri ,dar asta e. Sincer,jocul este cu mult peste majoritatea de pe piata actuala, dar ma asteptam la mai mult de la el fiind atat laudat si ridicat in slavi. Pt mine nu este jocul anului,pt ca nu vine cu multe chestii in plus sau cu aditii radicale fata de versiunile precedente. |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#12 (permalink) | ||||||||||||||
|
bwin !
|
pe pc nu mai joc dar gta pe ps3 a fost foarte bun insa au mai fost 4-5 jocuri care l-au intrecut si la grafica si la modu online
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#13 (permalink) | ||||||||||||||
|
Senior User
|
1.Prince of Persia - The two Thrones
2.- 3.Fata de celelate 2 mis s-a parut putin mai "nefinisat" - in sensul ca se trecea cam repede de la o ipostaza la alta, puzzeluri de rezolvat destul de simple (mai trebuiau gandite) 4.PC 5.9/10 |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.torrents.ro/jocuri/6760-ultimul-joc-terminat.html
|
||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| torrentsmd.com - Sites Linking in - from Alexa | This thread | Refback | 09-13-2009 08:03 PM | |