![]() |
|
|
|||||||
| Loc de dat cu capul Aberatii |
| View Poll Results: urmatorii 5 ani... | |||
| lapte si miere |
|
22 | 13.58% |
| uite ca se poate si mai rau. |
|
41 | 25.31% |
| 5 ani ce? tot aia. |
|
58 | 35.80% |
| who cares? |
|
41 | 25.31% |
| Voters: 162. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#61 (permalink) | ||||||||||||||
|
ROSSIFUMI
|
Si eu sunt mandru viper, si nu mi-e rusine sa recunosc!
Majoritatea au evitat sa contraatace postul lui Legion, probabil din dorinta de a nu fi sanctionati, sau din nepasare. Insa eu te intreb ceva Legion, vrei sa-ti dau Thanks pentru ca ii faci infecti pe toti ceilalti care nu gandesc ca si tine?! Nu-mi raspunde, intrebarea asta nu are raspuns. E pusa doar asa, pentru a-i face pe unii sa mediteze.
|
|
||||||||||||||
| The Following User Says Thank You to BiGGeek For This Useful Post: | cut3ryan |
|
|
#62 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Dealer de usturoi
Blog Entries: 4
|
Quote:
Quote:
![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() Un barbat matur in toate privintele, face ce vrea si isi asuma toate consecintele! [Cedry2k] Maybe if we felt any loss as keenly as we felt the death of one close to us, human history would be a lot less bloody. Last edited by johnake; 12-07-2009 at 03:43 PM. |
||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||
|
|
#63 (permalink) | |||||||||||||||
|
Power User
|
Quote:
Originally Posted by BiGGeek View Post shaghion - pe mine ma amuzi tu si argumentele tale de rahat. p.s.oricum Legion a punctat bine. |
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#64 (permalink) | |||||||||||||||
|
Power User
|
Quote:
Marile realizari ale PSD-ului au fost mineriadele. Last edited by Cojocel; 12-07-2009 at 03:53 PM. |
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#65 (permalink) | |||||||||||||||
|
Let's be friends!♫♥
|
Quote:
)- Combinatul Sidelurgic Calan 1996, PSD - Rulmentul Barlad 2000, PSD - IMF Sinaia, PSD - Terapia Cluj 2002-2003, PSD - Combinatul celuloza si hartie Braila 2002, PSD - UPET Targoviste 2000-2001 - Sidex Galati 2001, PSD - Slanic Moldova, PSD - RAFO, PSD - Rodipet, PSD - Petrom 2003-2004, PSD - COS Targoviste 2002, PSD - Combinatul Chimic Arad, PSD - ITL Lugoj, PSD - Bancorex 1994-1996, PDSR - Electroputere, PSD - FNI, PSD - Chimica Marasesti 1993-1994, PSD - Combinatul Campia Turzii, PSD - Comtim Timisoara (PNTCD, Ciorbea) - Romtelecom, CDR-PNL cine are minte, se prinde...
|
|
|||||||||||||||
|
|
#66 (permalink) | ||||||||||||||
|
ROSSIFUMI
|
johnake, de ce sa ti le enumar eu? Nu poti si singur? Sau chiar nu vezi nici o diferenta? Recunosc, nu numai cei de la PDL au facut ceva pentru Romania. Au mai facut si cei din PSD (atat cat au stiut) cat si CDR sau PNL. Referitor la afirmatia mea, intr-adevar poate sa para agresiva (poate si este, si imi cer scuze pentru asta) dar ceea ce am vrut sa spun e ca shaghion nu a adus argumente solide, care sa ateste ceva. A dat-o pe modelul unei critici negativiste, cum vrei sa-i zici, si m-a amuzat chestia asta. (faptul ca era serios in ceea ce spunea) Oricum, repet, imi cer scuze daca s-a simtit jignit.
Si nu cred ca e tot una sa-i zici unui om ca iti provoaca un zambet, sau ca aduce argumente neverificate, cu a-i spune ca e "infect". L.E.: johnake da, traiesc in Romania, nu traiesc in Coasta de Fildes. Tu unde traiesti?! Ce ti se pare atat de greu de inteles, faptul ca o ducem mai bine decat in primii ani de dupa revolutie, sau faptul ca o ducem mai bine decat in anii dinainte de revolutie. Repet pentru a 100-a oara, mai uitati-va si la partea plina a paharului, daca nu, emigrati toti din tara si stingeti lumina in urma voastra. Aaa, si faptul ca puteti emigra, e tot o realizare a unora sau altora.
Intelligence is not a science. Last edited by BiGGeek; 12-07-2009 at 04:11 PM. |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#67 (permalink) | |||||||||||||||
|
Dealer de usturoi
|
Quote:
![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() Un barbat matur in toate privintele, face ce vrea si isi asuma toate consecintele! [Cedry2k] Maybe if we felt any loss as keenly as we felt the death of one close to us, human history would be a lot less bloody. |
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#68 (permalink) | ||||||||||||||
|
T.G.B.
|
+1 vot pentru: "who cares?" Sincer am votat! Ma bucur pe deopotriva ca a iesit Basescu, pe de alta parte imi pare rau pentru... CRIN! Sa ne auzim cu bine peste patru ani.
Edit: cinci ani, pardon! |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#69 (permalink) | ||||||||||||||
|
Hippie
|
O inregistrare care ne prezinta cum s-a pus in aplicare un plan extrem de simplu prin intermediul caruia s-au furat efectiv cate 10 voturi din fiecare sectie de votare, in beneficiul unui singur candidat. Un simplu calcul ne arata ca respectivul candidat a castigat in acest fel 400 000 de voturi valabil exprimate.
Sursa: Cea mai clara dovada a fraudarii alegerilor prezidentiale | Starea NATIUNII |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#70 (permalink) | |||||||||||||||
|
"Gigi Muşchi"
Blog Entries: 1
|
Quote:
|
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#71 (permalink) | ||||||||||||||
|
T.G.B.
|
Asculta sparcky01
! Nu e de vazut, ci de auzit :P!
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
| The Following User Says Thank You to Pallor For This Useful Post: | sparcky01 (12-07-2009) |
|
|
#72 (permalink) | |||||||||||||||
|
Let's be friends!♫♥
|
d-asta nu-mi place mie Romania...cand castiga cineva, partea adversa "au furat", dar daca castigau ei uitau de voturile furate si de toate cele!
Hai mai frate, lasati-o dracu de treaba, ar trebui ce trebuie facut sa nu se mai fure voturi, sa incercam sa facem ceva sa nu mai fim pusi in aceasta postura, de a alege dintre 2 rai si de a lua atitudine. Psd-istii ar face bine sa faca ceea ce ii urau lu' base aseara, sa fie ordine, sa se continue totul in liniste si sa se gandeasca de ce au pierdut, ce nu a mers si toate astea,nu scuza lamentabila. Quote:
Daca da, dati-mi si mie un link, ceva...
|
|
|||||||||||||||
|
|
#73 (permalink) | |||||||||||||||
|
Dealer de usturoi
|
Quote:
La asta te referi? PS: România... ţara care trebuie să aleaga ca preşedinte între un diplomat care îşi considera ţara de doi lei şi un altul care vinde flota ţării pe doi lei. Who's the winner?
![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() Un barbat matur in toate privintele, face ce vrea si isi asuma toate consecintele! [Cedry2k] Maybe if we felt any loss as keenly as we felt the death of one close to us, human history would be a lot less bloody. Last edited by johnake; 12-07-2009 at 04:40 PM. |
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#74 (permalink) | |||||||||||||||
|
Freshman
|
Quote:
|
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#77 (permalink) | ||||||||||||||
|
Doctor Who
|
Primele bancuri cu preşedintele Geoană * Ea: M-am culcat cu Geoană şi m-am trezit cu Băsescu. El: Băsescu e-n toate. * Culmea somnului : Să te culci preşedinte şi să te trezeşti prostănac. * Geoană va ţine azi o conferinţă de presă. Filmuleţul cînd el se bucură şi ţopăia pe scenă este trucat! SURSA: - Palatul Sutu
|
|
||||||||||||||
|
|
#78 (permalink) | |||||||||||||||
|
Senior User
|
Quote:
doar fiindcă a declarat că marea britanie nu e țară de doi lei nu implică că el consideră romania de doi lei. gibonii pdl-iști s-ar fi putut lega de faptul că îl admiră pe blair. până la urmă ăla a mințit în legătură cu războiul din iraq, nu? și nu să incerce să îi pună vorbe în gură. apropo.. acea înregistrare a fost prezentată de realitatea tv, pe timpul când vântu era un mogul ok
|
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#79 (permalink) | |||||||||||||||
|
Let's be friends!♫♥
|