![]() |
|
|
|||||||
| Mondenitati Diverse de prin lume - stiri si discutii |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 (permalink) | ||||||||||||||
|
Power User
|
Toate dovedesc un singur lucru: in cazul unor masuri extreme(sau nu...) la urma urmei nu suntem foarte diferiti de animale asa ca....
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#23 (permalink) | |||||||||||||||
|
Junior User
Blog Entries: 2
|
Ce sens are afirmatia ta ? Cine duce lipsa de femei? babele?
Quote:
Si da, Iasi salbatic e .Cum e Romania salbatica. Falsa impresie s-a creat ca e un oras universitar, istoric, cultural s.a.m.d. Ce vezi tu acolo e lumea in care traiesti prietene. exact asa arata lumea astazi, nu studenti stresati de examene, babe care-si plimba nepoteii in parc s.a.m.d. Cand iesi din casa, daca te uiti atent in jurul tau o sa ai o surpriza. PS: Si pentru nu am fost doar amuzat si stupefiat, ci si intrigat, am mers azi pe acolo in drumul spre un alt market. Ce sa vezi. Magazin mare, plin, un sfert sau chiar mai mult din vizitatori erau caldarari , majoritatea din sate de pe langa Iasi, si altii care pur si simplu vroiau sa vada potentialul magazinului. In mod sigur nici 5 % nu cumparau nimic. Colac peste pupaza, la iesire, oamenii de paza te perchezitionau. M-a apucat risul si in sinea mea mi-am zis ca trebuie sa fug din tara. Last edited by LostPasswd; 03-19-2010 at 11:38 AM. |
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#24 (permalink) | ||||||||||||||
|
pieton..
|
Ca in zonele de pe langa gari, autogari etc. din marile metropole ale Romaniei vezi numai diplomati.
Strange niste bani de biletul de tren ca sa nu iti mai dai cu parerea aiurea. |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#25 (permalink) | ||||||||||||||
|
Junior User
|
Stai linistit domnul de la Servicii Sociale. Nu te injuga in contre. E doar o stire si doar ceva opinii personale ale unor useri.
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#26 (permalink) | ||||||||||||||
|
DiRector'ScuT TzUsKa
|
Pfff ... news ! ( se zguduie Iasul de atatea gauri ) cica toate bormasinile sunt in functiune !
|
|
||||||||||||||
|
|
#28 (permalink) | ||||||||||||||
|
Junior User
|
bai sparky , sublim frate! cu lacrimi am ras. Sa-i traiasca familia lui ala cu filmuletu.
yeeheheyyy beyond awsomeness. Intrece Parenthood , Life Unexpected , White Collar si 30rock la un loc de departe. #1 !!! |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#29 (permalink) | ||||||||||||||
|
I Love Alexandra
Blog Entries: 25
|
geniala ideea cu alterarea vocii
))))))))"...cu shpirala si burghie" ))iesenii-s-au-calcat-in-picioare-iar-la-magazinul-de-bricolaje-unde-s-au-bulucit-si-ieri-un-client-am-stat-mai-mult-de-doua-ore-la-coada-pentru-patru-becuri M-as duce si eu sa vad de curiozitate sa vad ce e pe acolo )
Last edited by bubucea; 03-19-2010 at 09:04 PM. Reason: double |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#32 (permalink) | ||||||||||||||
|
Senior User
|
Cred ca ai fi putut sa zici romani prosti daca tot te-ai apucat sa generalizezi!
E jenant dar cum spunea si Badea "astia suntem noi"!!!! |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#37 (permalink) | ||||||||||||||
|
KEEP VINYL ALIVE
|
Sunt sigur ca tu esti o persoana inteligenta, in weekend mergi la teatru (pe stadion si scuipi seminte) ,asculti Bach si Mozart (pe taraj tv ) , si cand ai timp iti citesti din Divina Commedia (te inchizi in baie cu o revista in mana).Nu te preocupa daca nu ai inteles nimic fiindca si eu sunt moldovean.
********************************* ''Because our love comes again Just when I've broken down I found Love can come again You gotta believe that love comes again Just when I've broken down I found Love can come again'' |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#38 (permalink) | ||||||||||||||
|
Je maintiendrai !
Blog Entries: 1
|
Sper ca un moderator sa iti dea un cadou conform regulamentului.Iar din partea mea, moldovean te intreb meriti sa ne batem capul cu tine ?! Sincer, meriti?
Nu faci cinste culorilor pe care le porti si orasului ,ceangaule(stii istorie?!). P.S. 1 pagina inapoi vedeai ca este un fenomen social romanesc si chiar mondial.Brasov,Bucuresti,New york... tot moldoveni ?
Creierul nostru nu poate cuprinde decat o lume mult mai simpla decat cea prezenta. Astfel, tindem sa ne felicitam pentru priceperea si talentele proprii, in loc sa multumim pentru succes, norocului chior. "Scopul politicului: om needucat, uşor de manipulat" ![]() ![]()
Last edited by GonzZo; 03-24-2010 at 08:46 PM. |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#39 (permalink) | |||||||||||||||
|
Prototype
|