![]() |
|
|
|||||||
| Mondenitati Diverse de prin lume - stiri si discutii |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Guest
|
![]() Cum se pot face bani fără a pleca din faţa calculatorului şi fără a jefui o bancă dacia logan De ce să jefuiesti o bancă sau o casă de schimb valutar? Dacă ai puţină materie cenuşie, în România poţi face bani ilegal mult mai uşor. Despre ce este vorba. Pe adresa de mail primesti un mesaj în care esti anunţat că ai câştigat o Dacia Logan MCV. Bineînţeles, pentru a intra în posesia premiului, "câştigătorul" trebuie să achite o taxă cuprinsă între 250 şi 650 de euro. Mai mult, escrocii care s-au ocupat de această "campanie Dacia" au construit şi un website, pentru ca totul să pară cât mai veridic. Pe site sunt explicate condiţiile concursului şi sunt anunţaţi câştigătorii. Ba chiar există şi sponsori, nume mari, ca Zapp, Orange, Vodafone, Cosmote, Banca Romana de Dezvoltare (BRD), AIG si Astra Asigurari Auto. Se vede de la o poştă că logo-urile companiilor au fost copiate şi inserate în grabă, însă există persoane care poate nu sesizează diferenţa şi pot crede că acest concurs este veridic tocmai datorită companiilor "implicate".
Probabil că astfel de escrocherii nu ar exista dacă românii nu ar fi aşa de creduli însă, după cum bine ştim, astfel de înşelătorii au mai fost întreprinse şi cu succes chiar. Şi aşa se pot face bani în România, fără prea mare deranj, doar din faţa calculatorului. În fotografia de mai jos prezentăm site-ul cu pricina, denumit LoganMcv |
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||||||
|
Banned
|
Unii oameni au primit si SMS precum ca au castigat o dacie logan si au de achitat o anumita suma de bani pt ridica premiul... Prost sa fi sa pui botul.
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#3 (permalink) | ||||||||||||||
|
Senior User
|
Asa am primit si eu zeci de e-mailuri cum ca am castigat nu stiu ce loteri, la una din Amercia 1 mil de dolari, la alta din Rusia mi se pare 500 de mii de dolari si daca nu am primit peste 50 de e-mailuri de m-am enervat la culme.
Acum daca verific mailul yahoo (acolo am primit mail-urile) sigur mai sunt mailuri noi tot cu acest subiect, care, dupa cum ziceau ei, trebuia sa expire acum 1 luna si ceva. |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#6 (permalink) | ||||||||||||||
|
Extreme User
|
Si s-o duce de lipsa pe planeta asta de asa ceva? M-as mira daca macar in Romania s-ar duce lipsa, sunt foarte indoielnic.
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#9 (permalink) | |||||||||||||||
|
I'M Your Hate
Location: Departe de tot..... Age:14.................. Occupation: Somer Calificat
|
Quote:
. De stiam ca sunt atatea specimene in lumea asta le ziceam si io ca au castigat 6.000.000 $ si pt a ridica suma trebuie sa plateasca curieru 50.000
|
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#10 (permalink) | ||||||||||||||
|
seeding...
|
In weekend-ul trecut asteptam pe un prieten sa mergem la munte. Intarzie la nesimtire si il sun. Era la DOMO, se certa cu aia ca ar fi primit sms-uri de la iei ca a castigat o plasma si ca trebuie sa cumpere nu stiu cate cartele valorice sa poata revendica premiul.
Si a cumparat. Credula rau lumea, am ras de el ca a dat ca prostu' bani aiurea ( vreo 300 lei)
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#11 (permalink) | ||||||||||||||
|
IrefutabiluL
|
trebuie sa fii batut in cap rau de tot sa pui botul la asemenea hotii....dar uite ca s-a demonstrat ca sunt oameni care se lasa pacaliti de acesti nemernici...
|
|
||||||||||||||
|
|
#12 (permalink) | |||||||||||||||
|
Senior User
|
Quote:
il sun pe ala,il iau la intrebari si dupa ceva timp,vreo 3-4 minute+cateva intrebari mai acide din partea mea mi-a inchis telefonu ),teapa la drumu mare... :-j
|
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#13 (permalink) | |
|
Banned
Quote:
e din octombrie dar nu cred ca o stie toata lumea, mi se pare o metoda grea de prostire dar.. click pe link ul de deasupra |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | ||||||||||||||
|
Global Moderator
|
Cel mai bun mail ce l-am primit a fost asta:
http://savedonthe.net/download/89/YA...TTERY-2008.EML Puteti deschide linistiti, nu e virus.
|
|
||||||||||||||
|
|
#15 (permalink) |
|
Freshman
LoL, am "castigat" si eu chestii de astea, odata m-am injurat cu unu pt. un "premiu", stiam ca n-am castigat nimic, dar deh... ca am o Cartela Cosmote si tot n-aveam ce face cu minutele incluse, mi-am zis hai sa fac panarama, de plictiseala
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | ||||||||||||||
|
Most Wanted
|
Trebuie sa gandesti putin inainte sa faci asa ceva. Daca dai banii aiurea fara sa te uiti,poate ca meriti sa patesti si astfel de lucruri.
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|