![]() |
|
|
|||||||
| Probleme Ai o problema? Aici poti cere ajutorul altor utilizatori ! |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||||||||||||||
|
Freshman
|
Dintre cei care sunteti abonati UPC ati reusit sa va schimbati ip-ul careva ? As vrea sa stiu si eu daca se poate si mai ales cum ..
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||||||
|
Wise Guy
Blog Entries: 47
|
schimba network adress in windows. dai un reset la modem si un restart la pc. o sa-ti dea alt ip.
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#5 (permalink) | ||||||||||||||
|
ROSSIFUMI
|
Pai omule, depinde ce fel de ip ti-au dat cei de la UPC. Daca ai ip static, cum ai vrea sa ti se schimbe? Pui alt ip si nu-ti mai merge netul
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#6 (permalink) | ||||||||||||||
|
Jackass
|
BiGGeek, faci confuzie intre ip-ul local si cel pe care ti-l da isp-ul. Eu spre exemplu am 192.168.1.3 local insa sunt identificat pe internet cu 79.x.y.z(dar am ip dinamic prin urmare as putea sa dau restart la router pt. a schimba "z").
What Is a Local IP Address? violen, ma voi repeta, suna-i daca vrei sa-ti schimbi ip-ul.
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#8 (permalink) | |||||||||||||||
|
ROSSIFUMI
|
Quote:
N-ai inteles. Exista doua tipuri de ipuri statice, cele interne, de LAN, cum e in cazul tau, 192.168.1.3, si cele externe, reale. Daca ai un singur computer, atunci iti pui ipul real, daca ai mai multe creezi un lan, si folosesti ipuri statice de LAN, si toate calculatoarele din acel LAN vor fi vazute cu acelasi IP extern. Nu stiu care-i situatia la el, daca a primit de la ISP un ip static sau dinamic, dar daca a primit un ip static, nu are cum sa si-l schimbe, dupa cum am mai zis.
Intelligence is not a science. Last edited by BiGGeek; 03-19-2010 at 11:55 PM. |
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#9 (permalink) | ||||||||||||||
|
♥i► eLecTROniK ♫♥
|
Daca de exemplu am RDS si vreau sa imi schimb clasa de IP pot sa o fac ? (din 79.xxx in 118.xxx)
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#10 (permalink) | ||||||||||||||
|
ROSSIFUMI
|
Din cate stiu, cei de la RDS folosesc ipuri dinamice. Fiecare utilizator are alocat un anumit range (interval) dintr-o anumita clasa de ipuri. Nu voi decideti daca va schimbati acel range, sau clasa de ipuri din care faceti parte, ci ei, totul depinde de ISP.
Daca cei de la RDS se gandesc sa-ti aloce un alt range, dintr-o alta clasa de ipuri, atunci ai toate sansele, daca nu, nu. Pentru ca sa ma fac mai bine inteles, IP-ul e ca un numar de telefon, nu puteti sa-l schimbati ca asa va vine voua sa-l schimbati. Trebuie sa aveti motive intemeiate pentru care sa cereti schimbarea lui.
|
|
||||||||||||||
|
|
#11 (permalink) | |||||||||||||||
|
Jackass
|
Quote:
Un ip de retea(127.0.0.0/192.168.0.1/192.168.1.1/etc) poate fi modificat cu usurinta de cineva. RedByte, ceea ce ii sugerezi e sa isi schimbe mac-ul..? Cum poti sa schimbi Mac-ul unei placi de retea LAN (Windows 7, Vista & Windows XP) | Stealth Settings
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#12 (permalink) | ||||||||||||||
|
Wise Guy
Blog Entries: 47
|
da. mac sau network address tot aia e.
eu am facut chestia asta cand eram pe upc si mi-a dat alt ip. sau ca sa nu faci chestia asta conecteaza cable modemul pe usb in loc de lan cable. automat ai alt ip. |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|