Page 1 of 16 12311 ... LastLast
Results 1 to 20 of 308

Thread: PC Review's | Problems | Questions |

  1. #1
    ./start engine toxicco's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Muntenia
    Posts
    1,404
    Blog Entries
    15

    Default PC Review's | Problems | Questions |

    Deoarece am vazut ca sunt foarte multe topicuri deschise pentru probleme si intrebari , am zis sa deschid acest topic ca sa unesc cele trei probleme.

    In acest topic puteti posta intrebarile , problemele si daca sunteti nelamuriti cu partea hardware .

    Ca sa incep cum se cuvine un topic IT cum se cuvine am sa pun o imagine cu temperaturile pe care le are Pc-ul meu in stare idle ( carcasa Antec 902 toate venturile puse pe high ; placa video Ati HD5770)

    Ce parere aveti de temperaturi ?

    Astept toate probleme si intrebarile voastre !
    Last edited by toxicco; 12-18-2009 at 08:52 PM.
    <script>alert("hai")</script>

  2. #2

    Default

    Buna idee ... si totusi intrebarea ta pentru boboci este?
    السلام عليكم

    Meglio un giorno da leoni,che cento da pecora!!

  3. The Following User Says Thank You to psionic For This Useful Post:

    Cojo (12-20-2009)

  4. #3
    ./start engine toxicco's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Muntenia
    Posts
    1,404
    Blog Entries
    15

    Default

    desigur , oricine isi poate da cu parerea ( Ce parere aveti de temperaturi ? )
    <script>alert("hai")</script>

  5. #4

    Default

    Sunt foarte bune. Recomandarea mea e sa pui toate ventilatoarele, mai putin cel din dreptul placii grafice, pe low medium si sa tii proc pe la 45-50C. Procesorul are aceeasi performanta indiferent ca-l tii la 32 sau 50, abia de la 65 incepe sa se protejeze si sa isi reduca frecventa.

    O sa iti para bine peste cativa ani ca nu faci tinitus [ame=http://en.wikipedia.org/wiki/Tinnitus]Tinnitus - Wikipedia, the free encyclopedia[/ame]
    Buzzwords Ltd, unregistered company in England, Whales and Dolphins
    Value-added, synergistic forward thinking outside of the box solutions for the discerning employer with core competency metrics - touch base or ping us for more information on how you can improve your customer facing intuitive interfaces, transition your e-business mindshare, incentivize revolutionary technologies and evolve e-business solutions.

  6. #5
    ./start engine toxicco's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Muntenia
    Posts
    1,404
    Blog Entries
    15

    Default



    temperaturi inregistrate cu acelati pc ( temperatura ambientala - 29 C )
    <script>alert("hai")</script>

  7. #6

    Default

    Pc-ul este foarte cald
    Ce sa -i fac?

  8. #7
    ./start engine toxicco's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Muntenia
    Posts
    1,404
    Blog Entries
    15

    Default

    salut , imi primul rand posteaza configuratia pc-ului tau . mai ales numarul total de venitilatoare active . Incearca sa il cureti putin .
    <script>alert("hai")</script>

  9. #8

    Default

    Salut.

    Incep si eu sa imi expun o problema !

    Incerc sa imi fac un dvd, dar nu merge.
    Problema intervine de cand bag dvd-ul in unitatea optica, nu imi mai apare optiunea Burn A NEW Disk, defapt nu mai imi apare chenaru din care sa imi aleg cum vreau sa imi fac dvd-ul !
    In rest imi citeste filmele de pe dvd super fin :P !

    Precizez ca la cd-uri nu imi face nici o problema.
    Numai la dvd-uri nu le mai scrie si nici nu mai sterge rw !

    Am sa va atasez cateva poze ca sa va dati seama despre ce vorbesc :| :

    1. Imi aleg in Nero ce vreau sa fac : Poza 1

    2. Imi aleg filmu dorit : Poza 2

    3. Aici incepe problema nu ! Nu mai recunoste Dvd-urile, am refer la viteza ca imi apare ca la un cd 52 x ! La destination Drive nu imi vede DVD/Rw, ci CD-R/Rw ! Poza 3

    4. Selectez viteza de 16x, dau burn si surpriza : Imi scoate Dvd-ul afara : Poza 4

    5. Folosesc Nero 6.6.0.8 de mai bine de 2 ani si nu am avut niciodata probleme cu el. A scris intotdeauna bine nu m-am plans de el ! Poza 5

    6. Unitatea Optica este : Un LG - Poza 6

    Daca aveti vreo idee, un sfat, astept un reply !
    Last edited by kLAU5; 12-23-2009 at 06:57 PM.
    You HiT Me / We HiT You !


  10. #9

    Default

    Buna seara, am si eu urmatoarea problema. Am remarcat ca pe trackerele pe care ''ninge'', pe PTN de exemplu, cand navighez pe ele, CPU Usage-ul ajunge la 100 %, si PC-ul incepe sa se miste extrem de prost, daca ascult o melodie se aude in reluare, sau pe tracker-ul cu ''ninsoarea'' trebuie sa astept cateva secunde pana sa pot apasa un buton. Chiar si utorrent-ul are de suferit, in asemenea cazuri vitezele de upload mai ales, imi scad drastic.

    http://i49.tinypic.com/29bkl0z.jpg

    Daca are cineva o solutie la aceasta problema, il rog sa o posteze aici. Multumesc anticipat.
    ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮


  11. The Following User Says Thank You to O'Brien For This Useful Post:

    TheJudge (12-23-2009)

  12. #10
    ./start engine toxicco's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Muntenia
    Posts
    1,404
    Blog Entries
    15

    Default

    Rezident : Aceasta problema poate aparea foarte des , rezolvarea este doar la un search deparare : How to Stop 100 Percent CPU Usage | eHow.com
    <script>alert("hai")</script>

  13. The Following User Says Thank You to toxicco For This Useful Post:

    ShawtyLO (06-29-2010)

  14. #11

    Default

    blochezi js-ul care se ocupa cu ninsoarea (cred ca exista pluginuri pt ff care sa blocheze un anumit script). sau injuri coderul care a bagat asa ceva pe site.

    scriptul ala papa foarte mult din procesor.
    ------------------------------------------------
    Azi e ultima zi in care spamez. Promit
    ------------------------------------------------

    http://forum.torrents.ro/photos/data...etsdoitsig.png

  15. #12
    Guest of Honour puroi's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    acishilea
    Posts
    4,005

    Default

    Cam toate js-urile papa procesor, nu ai zis modelul procesorului.

  16. #13

    Default

    cred ca-i ceva de muzeu. no offense.
    si o pagina html simpla papa procesor cat o randeaza. da scriptul ala papa a draq de mult. mie-mi papa cam 15-20%. un phenom 8950
    ------------------------------------------------
    Azi e ultima zi in care spamez. Promit
    ------------------------------------------------

    http://forum.torrents.ro/photos/data...etsdoitsig.png

  17. #14

  18. #15
    Wise Guy RedByte's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    floating....
    Posts
    1,119
    Blog Entries
    47

    Default

    se blocheaza foarte usor cu adblock plus https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865





    se cauta scriptul java care genereaza fulgii (snow.js, snowing.js etc..)
    click dreapta, add exception rule for item.... (sau block item daca nu mai aveti alte filtre)





    apoi se blocheaza scriptul respectiv



    testat pe TT
    Last edited by RedByte; 12-23-2009 at 10:51 PM.

  19. The Following 4 Users Say Thank You to RedByte For This Useful Post:

    mcmheretic (12-24-2009), molcut (12-23-2009), O'Brien (12-23-2009), TheJudge (12-23-2009)

  20. #16

    Default

    Quote Originally Posted by semeketh View Post
    cred ca-i ceva de muzeu. no offense.
    si o pagina html simpla papa procesor cat o randeaza. da scriptul ala papa a draq de mult. mie-mi papa cam 15-20%. un phenom 8950
    E, e de muzeu, de asta sunt constient insa am PC-ul asta de ceva timp si inca imi merge perfect.

    @puroi ai dreptate, e un AMD Sempron 3400+ la 2.00 GHz

    @ripv3 mersi mult pentru acel site

    @dany Mersi mult si tie, abia acum observat ca si pe TT am problema asta

    Am rezolvat, intr-un final, mersi mult dany, si restul pentru promptitudine.
    Last edited by O'Brien; 12-23-2009 at 11:32 PM.
    ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮


  21. #17
    Guest of Honour puroi's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    acishilea
    Posts
    4,005

    Default

    Nu mai stiam cat este echivalentul lui p4 la 2.6 in sempron, pentru athlon era 2200+ la 1,8.
    Ca si jocurile acum si siturile cer resurse.

  22. #18
    Wise Guy RedByte's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    floating....
    Posts
    1,119
    Blog Entries
    47

    Default

    fulgii aia oricum sunt o tampenie. n-am inteles de ce unii ii baga cand toata lumea vrea sa scape de ei.

  23. #19

    Default

    Culmea ca fulgii de pe torrentbytes nu-mi fac probleme, cat timp ''ninge'' CPU Usage-ul nu trece de 4-8 %. Decat pe TT si PTN aveam aceasta problema.
    Last edited by O'Brien; 12-23-2009 at 11:37 PM.
    ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮


  24. #20
    ./start engine toxicco's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Muntenia
    Posts
    1,404
    Blog Entries
    15

    Default

    Quote Originally Posted by Rezident View Post
    Culmea ca fulgii de pe torrentbytes nu-mi fac probleme, cat timp ''ninge'' CPU Usage-ul nu trece de 4-8 %. Decat pe TT si PTN aveam aceasta problema.
    Deoarece : pe TB nu sunt atatea js ca pe TT si PTN
    <script>alert("hai")</script>

  25. The Following User Says Thank You to toxicco For This Useful Post:

    TheJudge (12-28-2009)

Similar Threads

  1. Ebay questions
    By eight in forum World Wide Web
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2010, 01:32 PM
  2. PHP and MVC questions/problems/adaptation
    By wizard in forum Dezvoltare
    Replies: 1
    Last Post: 11-14-2009, 05:30 AM
  3. 2 problems
    By numanx in forum Dezvoltare
    Replies: 9
    Last Post: 09-01-2009, 10:30 PM
  4. Uploading problems
    By Stormblast in forum Dezvoltare
    Replies: 3
    Last Post: 05-24-2009, 09:01 PM
  5. utorrent problems
    By CrazY^ in forum Loc de dat cu capul
    Replies: 10
    Last Post: 01-08-2009, 07:43 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •