Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 21 to 40 of 308

Thread: PC Review's | Problems | Questions |

  1. #21

    Default

    Nici nu am observat acest lucru pana acum poate pentru ca la mine ff foloseste intre 20-30% din procesor si nu am 'simtit' acest lucru in ceea ce fac pe comp.

    @kLAU5: Din cate vad eu acolo tu incerci sa scrii o imagine de DVD(in format .iso probabil sau .nrg). Eu de obicei scriu o astfel de imagine prin dublu click pe imagine. Imi deschide direct Nero si selectez doar viteza si ii dau burn. La tine vad ca e setat sa deschida cu Winrar. Poti sa ii dai 'Open with...' si selectezi Nero. Nu folosesc Nero Express ci Nero Burning Rom, dar din cate imi dau eu seama, tu incerci sa scrii o imagine asa cum e pe DVD ceea ce nu poti datorita dimensiunii(pt un fisier mai mare de 2GB trebuie UDF).
    In fine, sper ca nu te-am ametit cu ceea ce am scris eu mai sus si eu zic sa incerci varianta: Click dreapta pe imagine, 'Open With...', selectezi Nero Burning Rom si de acolo te descurci asta in cazul in care iti va merge si asa.
    Last edited by TheJudge; 12-24-2009 at 12:59 AM.

  2. #22
    ./start engine toxicco's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Muntenia
    Posts
    1,404
    Blog Entries
    15

    Default

    explicatie : un p4 nu se compara cu i7 ( comparatie )

    de exemplu eu am e8400 dus la 4 ; un js nu schimba penrformantele vizibile dar totusi imi ia 20-30 % , dar pe alte procesoare vechi se observa foarte repede cresterea de utilizare
    <script>alert("hai")</script>

  3. #23
    Wise Guy RedByte's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    floating....
    Posts
    1,119
    Blog Entries
    47

    Default

    sunt fulgi HD astia ma ca vad ca solicita procesorul cam la fel

  4. #24

    Default

    m-am uitat si eu acum de curiozitate.
    normal ff-ul nu-mi papa nimic din proc. cum am intrat pe un site cu scriptul respectiv s-a dus la 25%
    ------------------------------------------------
    Azi e ultima zi in care spamez. Promit
    ------------------------------------------------

    http://forum.torrents.ro/photos/data...etsdoitsig.png

  5. #25

    Default

    De fapt scriptul de pe TB e mult mai simplu si nu papa procesor, ma surprinde pentru ca e vechi de prin 2005. Ideea este ca trebuie sa recunoastem ca arata mult mai inestetic cel de pe TB decat orice alt script cu ninsoare.

    Asa cum ti s-a zis mai sus, una dintre problemele comune de sarbatori pentru cei care nu au procesoare dual core e javascriptul cu ninsoare. Practic chiar si la un procesor de 2.8 ca al meu imi papa 100% din proc. Personal il urasc. Anul trecut cand eram mod pe TBS era un chin sa stau pe site si sa-mi ninga.

    Solutii exista a zis cineva de adblock, dar eu iti recomand un plugin mult mai versatil pentru firefox. L-am mai recomandat in multe ocazii. Se numeste noscript si by default iti blocheaza orice js, flash, java script de pe o pagina. E o alternativa foarte safe, are si protectii anti-xss si te scuteste de a sta cu frica ca poti intra pe o pagina pe care o bucata de script sa-ti downloadeze si ruleze malware fara ca tu sa stii. Ii poti seta exceptii pentru pagini in care ai incredere deplina, yahoo, gmail, t.ro, trackere, etc sau poti seta exceptii pentru anumite parti de pagina sau scripturi. Blocheaza si reclame gen google-ads, ad-words, cam orice. O sa-ti fie relativ greu sa te obisnuiesti cu el sa-i tot setezi exceptii pentru fiecare pagina pe care intrii dar in timp te obisnuiesti si ai siguranta. Eu il folosesc de 2 ani si rulez lejer sistemul fara antivirus. Sunt suficient de destept sa nu instalez singur orice prastie de program infectata si cu noscript am siguranta ca nu se incarca in browser decat ce vreau eu si nimic altceva.

    Mai multe detalii aici: NoScript - JavaScript/Java/Flash blocker for a safer Firefox experience! - what is it? - InformAction
    Ridică-te și mergi, Forum! - firstnamejhon 11:1-44

  6. #26
    Yeah bitch, magnets! mcmheretic's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Ploiesti
    Posts
    388

    Default

    La mine pe PTN fulgii imi papa 30-40% din procesor. Daca deschid mai multe taburi ajunge la 50% maxim, asta pentru ca nu exista probabil optimizare multicore, am un E6600 la 3,15Ghz.

  7. #27

    Default

    @TheJudge

    Am icnercat si varianta, cu Open With... tot la fel face imi scoate dvd-ul afara dupa ce ii dau Burn !
    El nu mai imi posibilitatea sa imi fac dvd-uri, nu inteleg de ce ! Poza Nero
    Am incercat si Alcohol, Power Iso, nimic. Nu mai stiu ce sa ii fac !

    M<ultumesc pentru idee !

    @danyristea: Acuma am sa incerc si am sa revin cu reply . Multumesc frumos pentru sfat !

    P.S.: Nu merge cu ImgBurn. ImgBurn Poza
    Last edited by kLAU5; 12-24-2009 at 10:51 AM.
    You HiT Me / We HiT You !


  8. #28
    Wise Guy RedByte's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    floating....
    Posts
    1,119
    Blog Entries
    47

    Default

    pentru scris imagini foloseste ImgBurn (The Official ImgBurn Website). e mic, free si cel mai bun pentru scris imagini.

  9. #29

    Default

    Mie cu 5 taburi deschise in mozilla, utorrentul deschis, yahoo messenger+hotmail, de la 4-5 % mi`l duce pana la maxim 15 cu fulgii aia cretini...

  10. #30

    Default

    @kLAU5:
    LG-ul tau e un combo CD-RW/DVD-ROM. Scrie doar CD-uri (vezi aici).

  11. #31

    Default

    Salut am si eu o pb maere :deci lucrurile stau asa am intel pntiun e dual core 6300, radeon hd 4670 1 gb ddr3 2 gb rami...si numi merg jocurile cum tr nuj ce sa mai fac...deci la alti le merg jouri gen gta 4 asasin creed perfect iar mie imi merge in reluare si la low nuj ce sa mai deci mor....nu inteleg dc...care ma poate ajuta va rog sami dati un pm...va og

  12. #32
    Guest of Honour puroi's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    acishilea
    Posts
    4,005

    Default

    Quote Originally Posted by eujon View Post
    Salut am si eu o pb maere :deci lucrurile stau asa am intel pntiun e dual core 6300, radeon hd 4670 1 gb ddr3 2 gb rami...si numi merg jocurile cum tr nuj ce sa mai fac...deci la alti le merg jouri gen gta 4 asasin creed perfect iar mie imi merge in reluare si la low nuj ce sa mai deci mor....nu inteleg dc...care ma poate ajuta va rog sami dati un pm...va og
    Pai din ce scrii, eu sunt sigur ca nu stii mai mult de ce ai in comp, asta ca probabil ai citit pe factura de achizitie. Cred ca ai driverele generice sau drivere vechi, probabil multe programele care nu fac decat sa arate bine desktopul si tema, care mananca destula memorie si procesor. Cu siguranta un fresh install de windows si instalarea doar a ce trebuie ar face sa mearga ce spui tu.

  13. #33
    ./start engine toxicco's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Muntenia
    Posts
    1,404
    Blog Entries
    15

    Default

    Quote Originally Posted by eujon View Post
    Salut am si eu o pb maere :deci lucrurile stau asa am intel pntiun e dual core 6300, radeon hd 4670 1 gb ddr3 2 gb rami...si numi merg jocurile cum tr nuj ce sa mai fac...deci la alti le merg jouri gen gta 4 asasin creed perfect iar mie imi merge in reluare si la low nuj ce sa mai deci mor....nu inteleg dc...care ma poate ajuta va rog sami dati un pm...va og

    1 : ai o configuratie bunicica
    2 : reinstaleaza windowsul
    3:cauta driverele portivite si cele mai noi pentru componentele tale
    4 : am avut si eu componente exact ca ale tale doar ca aveam 8800GTX si jocurile imi mergeau perfect
    5 : prietenii tai ce specs au ?
    6 jocurile mentionate nu o sa mearga niciodata bine deoarece nu sunt oprimizate pentru pc ( nici assasins creed , doar 2 o sa fie optimizat , iar unul abia acum imi merge la 50-55 de fps-uri )
    7 : uitate la cele mentionate mai sus , mai ales la 2 , 3 , 6
    Last edited by toxicco; 12-30-2009 at 01:30 AM. Reason: corectare btw
    <script>alert("hai")</script>

  14. #34

    Default

    Eujon, daca vrei sa te joci acele "jokuri" cumpara-ti o consola xBox360 modata, am zis modata deoarece nu am chef sa-ti explic ce inseamna sau probabil nici nu stiu exact ce si cum se face. In orice caz altii probabil incearca acele jocuri pe o alta configuratie sau au incercat sa-si exprime offul intr-o romana "umpic" mai diferita si astfel au primit un raspuns in urma caruia au putut juca acele jocuri.
    Eujon sau Eugen iti dedic melodia urmatoare...
    السلام عليكم

    Meglio un giorno da leoni,che cento da pecora!!

  15. The Following User Says Thank You to psionic For This Useful Post:

    toxicco (12-30-2009)

  16. #35
    ./start engine toxicco's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Muntenia
    Posts
    1,404
    Blog Entries
    15

    Default

    leave eujon alone , doar a vrut putin ajutor .

    modare = permiterea jocurilor piratare ( dvduri facute de tine cu jocul dorit ) de a rula pe consola de jocuri ( console - Xbox360 ; ps3 ; ps2 ; nitendo ds ; nitendo wii ; gameboy ; psp , etc , etc )
    <script>alert("hai")</script>

  17. #36

    Default

    Quote Originally Posted by eujon View Post
    Salut am si eu o pb maere :deci lucrurile stau asa am intel pntiun e dual core 6300, radeon hd 4670 1 gb ddr3 2 gb rami...si numi merg jocurile cum tr nuj ce sa mai fac...deci la alti le merg jouri gen gta 4 asasin creed perfect iar mie imi merge in reluare si la low nuj ce sa mai deci mor....nu inteleg dc...care ma poate ajuta va rog sami dati un pm...va og
    GTA4 n-o sa mearga niciodata bine, nici cu dual quad core, pentru ca nu e optimizat pentru PC.

    In alta ordine de idei, placa aia 4670 are ceva forta si ar trebui sa mearga orice joc destul de bine daca folosesti rezolutie potrivita. "Sweetspot"-ul e pe la 1280x720 (sau 720p) cu setari intre medium si high la jocuri.

    rezolutia monitor ----> la cat ar trebui sa te joci

    1920x1200 -> 1280x800 , setari high
    1920x1080 -> 1280x720 , setari high
    1680x1050 si mai jos -> aceeasi rezolutie , poate trebuie sa pui la setari pe medium

    Mai castigi performanta scazand anti-aliasing la 2x sau off, anisotropic filtering tot asa daca e 2x sau off...
    Buzzwords Ltd, unregistered company in England, Whales and Dolphins
    Value-added, synergistic forward thinking outside of the box solutions for the discerning employer with core competency metrics - touch base or ping us for more information on how you can improve your customer facing intuitive interfaces, transition your e-business mindshare, incentivize revolutionary technologies and evolve e-business solutions.

  18. #37

    Default

    deci nuj cum sa ma exprim faza e ca....multi miau zis ca ar fi si placa de baza...a aprut akum un joc rignroll si la alte pcuri merge parfum pcuri mai slabe ca al meu...windowsu lam skimbat de 3 ori in ultimele 2 zile....nuj....driverele sunt ultimele...nuj ce sa fac...ma gandesc sa nu fie ramii dar nu cred...nuj dc imi merge asa...k am skimbat procesorul desi era bun si celalallt la fel si placa video si tot asa merge...merge intro oare care reluare nu mare...dar merge...dar normal nar tr sa faca asa la altii nu face nuj ce sa mai skimb la el sincer!

  19. #38
    ./start engine toxicco's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Muntenia
    Posts
    1,404
    Blog Entries
    15

    Default

    Quote Originally Posted by eujon View Post
    deci nuj cum sa ma exprim faza e ca....multi miau zis ca ar fi si placa de baza...a aprut akum un joc rignroll si la alte pcuri merge parfum pcuri mai slabe ca al meu...windowsu lam skimbat de 3 ori in ultimele 2 zile....nuj....driverele sunt ultimele...nuj ce sa fac...ma gandesc sa nu fie ramii dar nu cred...nuj dc imi merge asa...k am skimbat procesorul desi era bun si celalallt la fel si placa video si tot asa merge...merge intro oare care reluare nu mare...dar merge...dar normal nar tr sa faca asa la altii nu face nuj ce sa mai skimb la el sincer!
    of da folosesti mult litera j presupun ca iti place , oricum .

    As dori configuratia , placa ta video e buna verifica daca merge la capacitate maxima , e posibil sa nu aiba o alimentatie corecta.
    ce schimbari ai facut de la vechile componente la ce ?
    <script>alert("hai")</script>

  20. #39

    Default

    eee nu stau acum sa scriu corect...ca intelegeti...si da numi place romana....si scriu si rpd ...si am tastatura cu butoane intoarse...ma rog..inainte aveam intel pentium d925 dual core 3 ghz 8600gt magic 2 gb rami...akum am intel pentirum e 6300 2,8ghz....si radeon hd 4670...si tot nu merge struna...jocul care vreau eu imi zbarnaie pe alte calculatoare la mn...merge intro reluare si la detalii aproape low...nuj ce sa mai fac si ce sa mai skimb...:| dasta vreau putin ajutor!

    ---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------

    Quote Originally Posted by Penemue View Post
    GTA4 n-o sa mearga niciodata bine, nici cu dual quad core, pentru ca nu e optimizat pentru PC.

    In alta ordine de idei, placa aia 4670 are ceva forta si ar trebui sa mearga orice joc destul de bine daca folosesti rezolutie potrivita. "Sweetspot"-ul e pe la 1280x720 (sau 720p) cu setari intre medium si high la jocuri.

    rezolutia monitor ----> la cat ar trebui sa te joci

    1920x1200 -> 1280x800 , setari high
    1920x1080 -> 1280x720 , setari high
    1680x1050 si mai jos -> aceeasi rezolutie , poate trebuie sa pui la setari pe medium

    Mai castigi performanta scazand anti-aliasing la 2x sau off, anisotropic filtering tot asa daca e 2x sau off...
    anti-aliasing am off ..si tot...nuj incerc si cu rezolutia da chiar si asa nu tr sa faca asa la detalii aproape low la acest joc...cnv are x1550 placa si merge stas jocul asta..deci la mn nu e placa..nuj ce altcv ar putea sa fie procesorul nici atat...cnv imi zicea ca placa de baza dar nu cred !

  21. #40

    Default

    Mergi in BIOS, asigura-te ca memoria e detectata corect la frecventa care trebuie

    Asigura-te ca procesorul e detectat corect in BIOS si functioneaza la frecventa corecta
    Nota: In BIOS mai sunt niste optiuni care daca sunt activate fac procesorul sa oscileze intre 2 frecvente si voltaje. De ex un quad core de 2.66 coboara automat la 1600Mhz cand nu e solicitat.
    Eventual dezactiveaza optiunile din bios care fac sa reduca frecventa procesorului cand nu e folosit pentru a verifica sa nu fie vreun conflict cu sistemul de operare.

    Right click pe My computer > Manage > Device Manager si asigura-te ca nu e nici un driver cu ? sau cu X. Daca e ceva, "update driver" sau da-i properties sa vezi care e problema.

    Right click pe desktop > properties > settings > advanced > troubleshoot > hardware acceleration sa fie pe full

    start > run > dxdiag . La Display asigura-te ca toate cele 3 optiuni de accelerare sunt enabled. Daca una din ele nu e, enable it.. Daca nu se poate asigura-te ca hardware acceleration e pe full (un paragraf mai sus)

    instaleaza ultimul driver de pe site-ul oficial, nu de la cine a facut placa grafica:

    Drivers & Support | GAME.AMD.COM

    Cand te joci da un Alt-Tab, deschide Task Manager (Ctrl+Shift+Esc) si sorteaza programele dupa cat procesor folosesc. Vezi in afara jocului ce programe folosesc procesor - poate sa fie Yahoo Messenger sau Firefox daca lasi deschisa de ex o pagina pe care is fulgi de zapada de-aia stupizi.

    Pune jocul sa mearga in fereastra, deschide Catalyst control center si pune-te pe sectiunea de overcloking ca sa vezi acolo gradul de incarcare a placii grafice si temperatura, joaca-te putin si vezi daca placa grafica ajunge la temperaturi mari (peste 80 grade). Un 4670 nu cred ca ar trebui sa treaca de vreo 60 grade dar e ok daca e peste 60, abia pe la peste 85C o sa isi reduca frecventa si puterea ca sa se raceasca.
    Deci vezi sa nu fie supraincalzita.

    La fel deschide task manager ca sa vezi daca procesorul ajunge la 80% procesor sau pe acolo, sa vezi daca e folosit eficient
    Poti instala si un Lavasys Everest sau alt program de diagnostic ca sa vezi in timp real temperatura procesorului in timp ce te joci - e posibil sa fi instalat prost coolerul si sa ajunga procesorul la vreo 70-90C si atunci sa isi scada frecventa ca sa nu se arda.
    Last edited by Penemue; 12-30-2009 at 03:11 PM.
    Buzzwords Ltd, unregistered company in England, Whales and Dolphins
    Value-added, synergistic forward thinking outside of the box solutions for the discerning employer with core competency metrics - touch base or ping us for more information on how you can improve your customer facing intuitive interfaces, transition your e-business mindshare, incentivize revolutionary technologies and evolve e-business solutions.

Similar Threads

  1. Ebay questions
    By eight in forum World Wide Web
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2010, 02:32 PM
  2. PHP and MVC questions/problems/adaptation
    By wizard in forum Dezvoltare
    Replies: 1
    Last Post: 11-14-2009, 06:30 AM
  3. 2 problems
    By numanx in forum Dezvoltare
    Replies: 9
    Last Post: 09-01-2009, 11:30 PM
  4. Uploading problems
    By Stormblast in forum Dezvoltare
    Replies: 3
    Last Post: 05-24-2009, 10:01 PM
  5. utorrent problems
    By CrazY^ in forum Loc de dat cu capul
    Replies: 10
    Last Post: 01-08-2009, 08:43 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •