Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 21 to 40 of 107

Thread: Hardisk | SSD

  1. #21

    Default

    pune-l pe la 256, maxim 512. 1gb e prea mult.
    eu il tin pe 256 si n-am nici o problema.
    ------------------------------------------------
    Azi e ultima zi in care spamez. Promit
    ------------------------------------------------

    http://forum.torrents.ro/photos/data...etsdoitsig.png

  2. #22

    Default

    Pana la urma mi-am luat un Samsung de 1TB dar...



    Help

  3. #23
    Retired from p2p Crosshair's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Bucuresti & Ploiesti
    Posts
    1,515

    Default

    wtf, 8gb ?

  4. #24
    Yeah bitch, magnets! mcmheretic's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Ploiesti
    Posts
    388

    Default

    Cu ce l-ai partitionat? Ai pus drive letter?

  5. #25

    Default

    s-ar putea sa ma insel, dar stiu ca hdd-urile sata au (sau aveau) o pozitie a jumperului care sa limiteze capacitatea hdd-ului.
    ------------------------------------------------
    Azi e ultima zi in care spamez. Promit
    ------------------------------------------------

    http://forum.torrents.ro/photos/data...etsdoitsig.png

  6. #26

    Default

    Vezi ca au de obicei un jumper pt mod de compatibilitate cu sisteme mai vechi, poate e pus jumperul acolo si vede numai 48 GB.
    Sterge partitia aia si creeaza partitile cum vrei tu...
    Buzzwords Ltd, unregistered company in England, Whales and Dolphins
    Value-added, synergistic forward thinking outside of the box solutions for the discerning employer with core competency metrics - touch base or ping us for more information on how you can improve your customer facing intuitive interfaces, transition your e-business mindshare, incentivize revolutionary technologies and evolve e-business solutions.

  7. #27
    Yeah bitch, magnets! mcmheretic's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Ploiesti
    Posts
    388

    Default

    Vezi ca au de obicei un jumper pt mod de compatibilitate cu sisteme mai vechi, poate e pus jumperul acolo si vede numai 48 GB.
    Din cate vad eu cele 2 partitii C respectiv D aparin hardului Seagate preexistent in unitatea lui. Din imagine nu se vede nici o partitie creata pe noul hard.

  8. #28
    Bad Boy for Life daddyl50's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    ™Timişoara™
    Posts
    1,351
    Blog Entries
    2

    Default

    ...Iti zic eu exact de unde e buba...ai o placa de baza cam veche si nu are habar ce draq e un hard de 1TB...asa ca da-i cu un update de bios...si iti vei rezolva problema



    L.E.: dak ne si spui modelul placii de baza...poate te ajutam sa gasesti un update de bios...in caz k nu te descurci...
    All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!

  9. #29

    Default

    sau monitorul. cred ca tre sa-ti iei un monitor care suporta rezolutii mai mari de 1000gb.
    ------------------------------------------------
    Azi e ultima zi in care spamez. Promit
    ------------------------------------------------

    http://forum.torrents.ro/photos/data...etsdoitsig.png

  10. #30

    Default

    Quote Originally Posted by semeketh View Post
    sau monitorul. cred ca tre sa-ti iei un monitor care suporta rezolutii mai mari de 1000gb.
    asta`i buna)).........


  11. #31
    SPQR maharet's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Somewhere in Europe
    Posts
    1,044

    Default

    Hard Disk Samsung...stiu ca unele modele noi de Samsung au probleme si sistemul nu le vede corect capacitatea.Pe site-ul producatorului in functie de model exista un utilitar cu care trebuie formatat si partitionat astfel incat sa ii recunoasca capacitatea corecta...
    on topic : recomand Hard Diskurile Seagate SATA 2 cu 7200 RPM , de 1 TB cu buffer de 32 MB rev 12.Merge excelent si cred ca mai imi cumpar inca unul saptamana asta sau saptamana viitoare...
    Last edited by maharet; 02-13-2010 at 07:25 AM.

  12. #32

    Default

    Pana l-a urma am rezolvat, nu era nici de la jumper nici de la placa de baza , in fine era de la monitor : lol.
    Am scos cablurile si le-am bagat in alte sloturi, nus ce dreak i-am facut dar acum il vede.
    Cred ca trebuie sa schimb cablul de la primul hdd :

    L-am partionat cu Partition Magic.
    I-am facut un test rapid cu HD Tune care arata asa :


    Dar cand vreau sa deschid vreo partitie ( de pe amandoua hdd-uri ) imi arata asa :


    In partition magic :


    Ma gandeam sa dau format la amandoua hdd-uri, pe primul hdd sa il fac in doua partitii ( una de windows si una de date ) si pe hdd-ul mai mare sa il las o singura partitie.
    E bine asa ?
    Last edited by Yutaka; 02-13-2010 at 11:53 AM.

  13. #33

    Default

    @Prodygal: Eu inteleg ca uneori o imagine face cat o mie de cuvinte, dar in cazul de fata nu e valabil. Era mai bine sa explici care e treaba in cuvinte decat sa postezi 4-5 screenuri.
    Eu unul nu am inteles ce problema mai ai acum.

    Windows Search-ul ala ce e cu el pe acolo? Ce windows ai tu pe acolo? Sau cati virusi ai tu pe el? Instaleaza un windows 7.

  14. #34
    Bad Boy for Life daddyl50's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    ™Timişoara™
    Posts
    1,351
    Blog Entries
    2

    Default

    Quote Originally Posted by semeketh View Post
    sau monitorul. cred ca tre sa-ti iei un monitor care suporta rezolutii mai mari de 1000gb.

    Tu ai o problema cu mine?

    Eu mi-am zis parerea la fel ca toata lumea de aici...

    Asa cum XP-ul nu are habar de SATA...si trebuie drivere...asa nici placa lui de baza...nu stie de HDD-uri de 1TB...si trebuie un update de bios...

    Eu am zis sa incerce si asta...dar na...
    All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!

  15. #35

    Default

    Quote Originally Posted by TheJudge View Post
    @Prodygal: Eu inteleg ca uneori o imagine face cat o mie de cuvinte, dar in cazul de fata nu e valabil. Era mai bine sa explici care e treaba in cuvinte decat sa postezi 4-5 screenuri.
    Eu unul nu am inteles ce problema mai ai acum.

    Windows Search-ul ala ce e cu el pe acolo? Ce windows ai tu pe acolo? Sau cati virusi ai tu pe el? Instaleaza un windows 7.
    Ce nu intelegi ??
    Deci una din probleme e Windows Search, cand dau dublu click sa deschid o partitie apare Windows search, in loc sa se deschida partitia.
    A doua problema este ca a ramas un spatiu mic nealocat care culmea pot sa il fac partitie dar nu pot sa il includ in alta partitie.
    Am win xp sp3 cu update la zi , nod 32 4.0 cu update la zi din cate stiu eu nu am virusi.
    Descarc doar de pe trackere private, nu dau click pe toate prostiile de pe internet, nu am instalate fel si fel de chestii, mail-ul si mess-ul l-e folosesc foarte rar , nu descarc atasamente etc so fuck off.

    EDIT :

    De ce sa instalez win 7 ? ? Ce legatura are ?
    Si pentru placa audio ce folosesc inca nu exista drivere, trebuie sa mai astept, si oricum nu vad argumente reale ca sa renunt la XP.
    Last edited by Yutaka; 02-13-2010 at 01:12 PM.

  16. #36
    Retired from p2p Crosshair's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Bucuresti & Ploiesti
    Posts
    1,515

    Default

    Cand dai click dreapta pe partitie iti apare bold-uit Search in loc de Open ?

  17. #37

    Default

    DA : Search...
    ( 25 DE BOLDURI )

  18. #38

    Default

    Quote Originally Posted by Prodygal View Post
    Ce nu intelegi ??
    Deci una din probleme e Windows Search, cand dau dublu click sa deschid o partitie apare Windows search, in loc sa se deschida partitia.
    A doua problema este ca a ramas un spatiu mic nealocat care culmea pot sa il fac partitie dar nu pot sa il includ in alta partitie.
    Am win xp sp3 cu update la zi , nod 32 4.0 cu update la zi din cate stiu eu nu am virusi.
    Descarc doar de pe trackere private, nu dau click pe toate prostiile de pe internet, nu am instalate fel si fel de chestii, mail-ul si mess-ul l-e folosesc foarte rar , nu descarc atasamente etc so fuck off.

    EDIT :

    De ce sa instalez win 7 ? ? Ce legatura are ?
    Si pentru placa audio ce folosesc inca nu exista drivere, trebuie sa mai astept, si oricum nu vad argumente reale ca sa renunt la XP.
    rade totul si refa partitiile cu pmagic ca sa scapi de aia 8mb nealocati. si fa-ti o partitie primara si restul logice.
    ------------------------------------------------
    Azi e ultima zi in care spamez. Promit
    ------------------------------------------------

    http://forum.torrents.ro/photos/data...etsdoitsig.png

  19. #39
    Retired from p2p Crosshair's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Bucuresti & Ploiesti
    Posts
    1,515

    Default

    Du-te in cmd si dai:

    attrib -r -s -h autorun.inf
    del autorun.inf
    in fiecare partitie care are problema asta
    Pe urma dai restart si totul merge ca inainte

    Sau in run executi "regsvr32 /i shell32.dll "

  20. The Following User Says Thank You to Crosshair For This Useful Post:

    Yutaka (02-13-2010)

  21. #40

    Default

    Quote Originally Posted by Prodygal View Post
    ... nu descarc atasamente etc so fuck off.
    Incerc sa te ajut si tu asa ma iei? Pai atunci fuck off tu mult prea experimentatule in calculatoare. Daca le stii pe toate de ce mai vii aici ca sa ceri ajutor?

    PS: ce ai tu acolo tot virus se numeste doar ca, Crosshair a fost domn si nu ti-a mai zis de asta ...

    LE: Dupa ce am vazut ultimul post al tau mi-am dat seama ca nu stii cu ce se mananca primary & logical partition. Nu mai are rost sa imi bat capul cu tine...

Similar Threads

  1. Problemă Recomandare GPS
    By OPici in forum Hardware Help
    Replies: 1
    Last Post: 06-11-2010, 12:02 AM
  2. Recomandare Joc !
    By oldsniper in forum Jocuri
    Replies: 0
    Last Post: 04-19-2010, 03:44 PM
  3. Recomandare Tv lcd
    By swift in forum Hardware Help
    Replies: 9
    Last Post: 07-25-2008, 10:46 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •