Page 1 of 11 123 ... LastLast
Results 1 to 20 of 214

Thread: Reparatii monitoare LCD

  1. #1

    Default Reparatii monitoare LCD

    In cazul in care aveti probleme cu monitoarele LCD, postati aici problemele voastre si voi incerca sa va ajut cu informatii privind repararea lor.

  2. #2
    Torrents.ro Member sEeKeR's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    romania
    Posts
    250
    Blog Entries
    1

    Default

    unde am incercuit se vede cel mai bine, asta la refresh de 75 sau 70, la 60 nu se vede asa mult, monitor fujitsu siemens P19-2 de 19"
    my sig got stolen

  3. #3

    Default

    Esti constient ca in cazul in care apare un defect pe monitorul tau, cu un screenshot, noi astia cu monitoare bune nu vedem nimic?

    Fa o poza cu un aparat si incearca iar.

  4. #4

    Default

    Monitor LG 17"

    Rezolutie optima: 1280x1024 pixels
    Screen refresh rate: 75 hertz.

    La pornirea pc-ului, rezolutia si refresh rate nu se mentin:


  5. #5

    Default

    Monitorul ala e un LCD cu intrare analogica. Nu face absolut nici o diferenta daca il tii la 60 Hz sau la 75 Hz si m-as mira ca un LCD asa mai vechi ca al tau sa aiba intrarea recomandata la 75Hz.
    Poti sa stai linistit cu el la 60 Hz.
    Buzzwords Ltd, unregistered company in England, Whales and Dolphins
    Value-added, synergistic forward thinking outside of the box solutions for the discerning employer with core competency metrics - touch base or ping us for more information on how you can improve your customer facing intuitive interfaces, transition your e-business mindshare, incentivize revolutionary technologies and evolve e-business solutions.

  6. The Following User Says Thank You to Penemue For This Useful Post:

    hackor (09-16-2010)

  7. #6

    Default

    problema care o am pare a fi una banala dar trebuie rezolvata intr-un fel. as dori sa stiu daca seria si sau macar modelul care este scris in spatele monitorului ( pe carcasa) este identic cu cel scris pe spatele display-ului . de ex daca eu am un model lg L1918s scris pe spatele carcasei monitorului acelasi lucru sa fie si pe spatele display-ului adica L1918s .si daca esta as dori o fotografie cu acestea.
    problema este ca am un monitor l-am dus la reparat iar respectivul mi-a schimbat display-ul. am fost la protectia consumatorului si nu pot dovedi decat in acest fel.doresc urgent un raspuns.
    va multumesc

  8. #7

    Default

    Raspunsul e nu, nu e totdeauna la fel.

    Multi fabricanti de monitoare aduc LCD-urile din monitor de la 2-3 fabrici de asemenea ecrane si poate sa varieze de la luna la luna ce LCD exact ai intr-o anumita serie de monitoare.

    Pana si Samsung care are propria fabrica de ecrane cumpara ecrane de la alta firma pt modelele cele mai ieftine (pt ca productia lor proprie pur si simplu e prea de calitate si ii costa mai mult sa fabrice)

    Nu prea stiu cum poti dovedi si chiar si daca ai demonstra s-ar putea sa fie o reparatie justificata (de ex sa fi fost o piesa lipita de ecran si a trebuit sa schimbe ecranul cu altul la care nu era lipita piesa defecta pe el.
    Buzzwords Ltd, unregistered company in England, Whales and Dolphins
    Value-added, synergistic forward thinking outside of the box solutions for the discerning employer with core competency metrics - touch base or ping us for more information on how you can improve your customer facing intuitive interfaces, transition your e-business mindshare, incentivize revolutionary technologies and evolve e-business solutions.

  9. #8

    Default

    Sa zicem ca modelul poate fi altul dar nici macar seria sa nu coincida?

  10. #9
    DH™ Stiglitz's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Superville
    Posts
    546
    Blog Entries
    4

    Default

    Eu am o problema mai delicata. Am un LCD Fujitsu Siemens de 17'', cumparat acum 6-7 ani. Problema asta o am de mai bine de 2-3 ani. Mi-a aparut o linie, incepand din partea stanga sus pana pe la jumatatea monitorului.
    http://img51.imageshack.us/img51/4236/image035vd.jpg
    http://img834.imageshack.us/img834/8906/image036q.jpg
    Linia vine chiar pe unde am marcat eu cu rosu, asta cand explorer e "full screen". Cateodata, cand tin prea mult deschisa o fereastra, imi apare chiar si "X-ul" din partea dreapta (peste noapte trece si ramane doar ce vedeti in prima poza).
    Oricum, ma gandesc sa-mi cumpar altu', dar de ex ... un pret la service?

  11. #10

    Default

    Salut!Am un monitor lcd samsung 214t si atunci cand functioneaza,tot ce ar trebui sa sa se vada negru se vede verde,iar in loc de rosu se vede portocaliu,mai apar si niste dungulite orizontale in prelungirea icoanelor.In schimb culorile meniului lcd-ului sunt afisate corect.I-am schimbat condensatorii de filtraj din sursa deoarece inainte nu se aprindea deloc,acum functioneza,dar asa cum v-am descris mai sus.
    SAMSUNG 214T Pe digital functioneaza normal,adica,afiseaza culorile corect.Pe analog(VGA)e problema,mai ales la rezolutii mai mari,dar cand ii dau rezolutie si frecventa minima se apropie putin de cum ar trebui sa se vada.
    (drivere,cablu,mufe,placa video a calculatorului sunt in regula)
    Oare sa fi scalerul defect!?

  12. #11

    Default

    Ce condensatori ai folosit?

    Sursele de alimentare din monitoare in general au nevoie de condesatori cu ripple mare si esr foarte mic - de regula asa condensatori costa cam 0.5-0.7$ bucata si magazinele astea romanesti cum ar fi Vitacom aduc numai chinezarii. Pana si tehno electric din Brasov aduc numai Samwha care nu sunt suficient de bune.

    De ex. Samsung foloseste in unele serii de monitoare condensatoare CapXon GL 330uF 25v , cu ripple 740mA si impedanta (esr) 0.085 ohm (cred, zic din memorie, trebuie sa te uiti exact pe datasheet sa iei valorile) - condensatoarele generice noname au vreo 300mA ripple si 0.2-0.4 ohm impedanta. Obligatoriu trebuie ripple >= valoarea veche, impedanta <= valoarea veche. Nu poti sa pui gunoaie de-astea generice, trebuie sa pui condesatoare de calitate, de ex Panasonic FM series cu 1240mA ripple si 0.053 ohm impedanta sau ceva pe acolo - asta costa vreo 0.7$ bucata. Alte marci bune sunt Nichicon, United Chemi Con, Rubycon, unele serii Sanyo...

    La semnal vga si rezolutii mari/refresh mare e foarte posibil ca placa cu procesorul video sa aiba nevoie de curent mai mult (pt procesarea imaginii si conversia catre digital) si e posibil ca sursa sa nu ii dea curent suficient de stabil din cauza condensatorilor pe care i-ai ales. Dar e de asemenea posibil ca monitorul sa aiba alte probleme, care n-au legatura cu sursa de alimentare.

    Pt Romania, cea mai rezonabila sursa de condensatori de calitate e Farnell in UK, au o versiune a site-ului in limba romana aici : UK - distribuitor mondial de componente electrice, electronice, mecanice si industriale | Farnell România - te costa 20 lei expedierea indiferent daca iei un condesator sau 100, asta e costul la UPS Saver.

    Daca nu te descurci cu alesul condesatorilor de schimb corespunzatori, scrie exact ce spune pe fiecare condesator ce l-ai schimbat (sau daca ai aruncat la gunoi alea spune-mi macar valorile la condesatoare) si daca poti fa o poza la sursa de alimentare si incerc sa te ajut.
    Buzzwords Ltd, unregistered company in England, Whales and Dolphins
    Value-added, synergistic forward thinking outside of the box solutions for the discerning employer with core competency metrics - touch base or ping us for more information on how you can improve your customer facing intuitive interfaces, transition your e-business mindshare, incentivize revolutionary technologies and evolve e-business solutions.

  13. #12

    Default

    Salut. Am si eu o problema cu un monitor Samsung SyncMaster 920N. Seara l-am oprit - a mers fara probleme pana atunci - si dimineata cand l-am pornit...ecran negru.
    Ledul de la butonul de power se aprinde, iar mesajul ce apare in mod normal cand nu e conectat la un computer nu apare.
    Calculatorul funcioneaza (am facut rost de alt monitor momentan), deci nu e de la comp.
    Se mai poate repara si cat ar costa avand in vedere ca se gasesc monitoare LED si la 4-500 ron.
    Multumesc.

  14. #13

    Default

    Am mai reparat monitoare Samsung si cel mai des e sursa de alimentare din monitor de vina (de regula se manifesta problema exact asa cum ai explicat) - explicatia simpla e cel mai des niste condensatoare din el se uzeaza din cauza caldurii si din cauza ca sunt de slaba calitate din fabricatie si sursa de alimentare din el nu mai da voltajul corect si stabil necesar placii care interpreteaza semnalul de la calculator.

    Se poate repara usor fie luand piese de schimb si inlocuindu-le pe placa originala folosind un pistol de lipit, fie schimband de tot sursa de alimentare din el cu una noua de pe eBay... prima varianta te costa vreo 30-60 lei piesele+pistol de lipit si ceva cositor , a doua costa vreo 20-40$ dar prima varianta e mai indicata pentru ca sursele de alimentare de pe eBay sunt facute tot cu piese de aceeasi calitate slaba deci vei repeta procesul in 1-2 ani. La prima varianta, cred ca ai putea sa mergi cu placa si piesele la vreun service si ti le schimiba ei pt vreo 5-10 lei dar daca te duci pur si simplu cu monitorul la ei, de regula te taxeaza vreo 100 lei.

    Nu pot sa iti spun insa exact ce trebuie sa schimbi, trebuie sa desfaci monitorul si sa faci poze cu interiorul si apoi iti pot recomanda de unde sa cumperi ce trebuie sau chiar sa iti vand eu daca am eu piesele alea acasa (noi, desigur, nu scoase din alte monitoare sau prostii de felul ala).
    Buzzwords Ltd, unregistered company in England, Whales and Dolphins
    Value-added, synergistic forward thinking outside of the box solutions for the discerning employer with core competency metrics - touch base or ping us for more information on how you can improve your customer facing intuitive interfaces, transition your e-business mindshare, incentivize revolutionary technologies and evolve e-business solutions.

  15. #14

    Default

    Iti multumesc pentru raspuns si promptitudine...
    Sunt impresionat ca ai reusit sa-ti faci timp si sa raspunzi atat de repede.
    Maine desfac monitorul si voi avea cu el o sedinta foto....dupa care voi posta imaginile.
    Desigur ca ma intereseaza varianta mai putin costisitoare pentru ca nu am "contracte cu statul" cu conditia ca cerintele necesare pentru reparatie sa fie de nivel mic-mediu.
    As putea "suna un prieten" care sa ma ajute cu montarea pieselor pe placa.
    Inca odata multumesc si revin cat pot de repede cu imaginile.

  16. #15

    Default

    Salut.
    Am revenit cu o mica intarziere....cu imaginile placii in care intra alimentarea in monitor.
    Sper sa fie suficient de clara pentru a putea observa datele de pe piese.
    Name:  P9030012.jpg
Views: 5015
Size:  83.9 KB
    Ar fi super daca ai avea piesele respective iar daca nu, sa-mi spui macar unde se gasesc si cum se numesc...
    Multumesc mult.

  17. #16

    Default

    E un inceput bun dar din pacate e cam greu sa imi dau seama care e problema din poza aia.

    Te rog fa poza la TOATA placa de sus (partea din dreapta care e importanta nu o pot vedea) , si apoi te rog sa faci si 2-3 poze din lateral dar putin de sus, de ex cum e asta facuta: http://savedonthe.net/image/956/IMG_1716.JPG. De asemenea te rog fa o poza si la spatele placii, ca sa imi dau seama daca nu e vreo piesa care nu mai face contact bun cu placa si cauzeaza probleme.

    Si te rog nu le redimensiona la 800x600, uploadeaza-le undeva unde le lasa ne-redimensionate, de ex site-ul asta Clean and honest file upload service - SavedOnThe.NET ... asta te lasa cu poze pana la vreo 3 MB daca tin bine minte.

    Strict din ce mi-ai aratat pana acum, doi sau trei condesatori par a fi umflati si vor trebui schimbati dar am nevoie sa vad toata placa bine ca sa iti spun tot ce trebuie schimbat



    Spune-mi tot ce scrie pe condensatorii aia si fa poza din lateral cum ti-am spus mai sus sa vad cum arata zona aia ... daca nu poti citi ce scrie pe ele foloseste un cutitas sau ceva ca sa dai pasta aia alba jos - ala e doar un fel de lipici care sa tina in loc piesele in timp ce sunt lipita pe placa si apoi tinute in loc sa nu vibreze in carcasa. Poti sa il dai jos cu atentie sa nu zgarii alte piese.

    Ai un multimetru digital? Ar fi util sa faci niste masuratori inainte sa comanzi piesele de schimb, pentru ca poate mai e si altceva ce ar trebui schimbat si doar vizual nu imi pot da seama daca sunt stricate sau nu.
    Buzzwords Ltd, unregistered company in England, Whales and Dolphins
    Value-added, synergistic forward thinking outside of the box solutions for the discerning employer with core competency metrics - touch base or ping us for more information on how you can improve your customer facing intuitive interfaces, transition your e-business mindshare, incentivize revolutionary technologies and evolve e-business solutions.

  18. #17

    Default

    Imi cer scuze ca nu am reusit sa vin cu imagini suficient de relevante pentru a putea identifica piesa/piesele defecte. Acum sunt la servici si nu am acces la monitorul de acasa, asa ca ramane sa fac pozele acestea diseara si sa le postez undeva unde le pot incarca la rezolutia originala. Voi studia ce scrie pe condensatori, voi desface placa pentru a o fotografia pe intrados, insa multimetru digital sau de care o mai fi nu am.....achizitiile mele in sensul acesta se marginesc la o surubelnita cu siguranta fuzibila (cred ca asa se numeste) care sa-ti arata daca e tensiune pe retea.....SCUZE.
    Cred ca trebuie sa ajung cu placa respectiva la un prieten cu dotarile necesare...dar inseamna ca voi mai adauga cateva zile la durata reparatiei...asta e.
    Oricum, iti multumesc pentru atentia, intelegerea si calmul de care dai dovada vazand ca mai exista si oameni ATAT de nepriceputi in domeniul in care probabil ca excelezi.

  19. #18

    Default

    Buna seara.
    Am reusit sa ma uit pe spatele placii si am observat ca un "circuit Integrat" sau ceva asemanator, cu 8 picioruse este aproape ars, dupa cum se poate observa si in imaginea atasata.

    Condesatorii aceia de care ma intrebai in fotografia in care-i marcasei sunt:

    Grupul mai mare din partea dreapta - 2 x CapXon 820uF / 25v / GL 105Celsius / C638; 2 x CapXon 1000uF / 10v / KM 105Celsius / C636; 1 x CapXon 330uF / 10v / KM 105Celsius / C638; 1 x CapXon 10uF / 50v / KM 105Celsius / C638;

    Grupul din partea centrala a placii - 2 x CapXon 33uF / 25v / sT 105Celsius / C638; 1 x CapXon 330uF / 25v / GL 105Celsius / C636;

    Cel din partea de jos
    1 x CapXon 47uF / 50v / KM 105Celsius / C636;

    Am pus si linkuri catre pozele placii din trei unghiuri diferite:
    ]
    ]
    ]

    Am vorbit cu prietenul meu la care ma gandisem sa apelez in legatura cu masuratorile dar din pacate nu ma poate ajuta.
    Astept sa te uiti pe imaginile acestea cand ai timp si sa-mi spui daca gravitatea problemei a mai urcat un nivel sau ramai la prima parere si anume ca se poate repara in continuare acest monitor.
    Multumesc mult.

    mod edit: reparat thumbnails...
    Last edited by Penemue; 09-07-2011 at 03:18 AM.

  20. #19

    Default

    Mda... acel chip ars complica treaba putin.

    Deci placa aia are 2 probleme ...

    1. condesatorii care aproape toti trebuie sa ii schimbi pt ca fie sunt bombati fie au mizeria aia maro deasupra care e un semn ca acel condesator e pe moarte
    2. acel chip cu 8 pini

    Acel chip cu 8 pini din cate vad din poza parte din circuitul unui invertor, chestia aia maro si dreptunghiulara - ai doua identice pe placa si fiecare da curent (vreo 700V 0.08 A sau asa ceva) la cate 2 lampi CFL (monitorul are 4 tuburi CFL in total in spate).
    Ca sa inlocuiesti acel chip cu altul, trebuie sa aflii tot ce poti despre el - memoreaza pozitia lui si uita-te la celalalt invertor si vezi ce spune pe chip-ul care e in aceeasi pozitie la celalalt invertor.

    Problema e ca fara masuratori nu poti sa sti daca problema a fost cauzata de alimentarea de slaba calitate cauzata de condesatorii care sunt pe moarte sau daca problema a fost cauzata de un defect intern al invertorului. De asemenea, s-ar putea sa nu gasesti acel chip la vreun magazin care sa nu ceara vreo 50$ ca sa ti-l trimita (pt ca ti-l trimit prin curier DHL samd).

    Ok, lasam asta deoparte.

    Condensatorii... cam toti sunt fucked up, deci trebuie sa ii schimbi pe toti.

    La condesatori ai 4 informatii care conteaza:

    1. capacitance ... de regula in uF - cata energie poate sa stocheze condesatorul in el. In general e obligatoriu sa pastrezi aceasta valoare exact cat este.
    2. voltage ... care este voltajul maxim care poate trece prin condensator - n-ai voie sa pui un condensator de voltaj mai mic. Daca trebuie sa inlocuiesti condesatorul cu altceva, pentru a indeplini conditiile 3 si 4 uneori poti opta pt condesatori cu voltaj mai mare daca ai loc pe placa. Doar daca esti expert si stii exact ce face circuitul poti alege un voltaj mai mic.
    3. ripple ... cat fluctuatie a curentului poate tolera condesatorul... e obligatoriu ca un condesator sa aiba ripple egal sau mai mare decat valoarea vechiului condesator
    4. impedance ... rezistenta interna a condesatorului ... asta e in special importanta pentru circuite unde se folosesc 3-5 sau chiar mai multi in paralel pentru a avea capacitance mare . E foarte important ca un condesator nou sa aiba valoarea asta mai mica sau egala cu valoarea condesatorului vechi.

    Cum am zis la 2, daca nu gasesti nici un condesator cu ripple >= cel vechi si impedanta <= cea veche, atunci poti opta pentru un condesator gandit pt voltaj mai mare, dar trebuie sa fii atent la diametrul lui, pentru ca poate nu ai loc pe placa daca are diametru mai mare.

    Deci observi ca ne este de foarte ajutor sa stim seria condesatorilor, pentru ca trebuie sa luam din datasheet ripple si impedance.

    No acuma sa ii luam pe rand

    http://www.spezial.com/commercio/dat...itraege/GL.pdf

    2 x CapXon 820uF / 25v / GL 105C deci avem ripple 1460mA si impedance 0.043 ohm
    1 x CapXon 330uF / 25v / GL 105Celsius / C636; 8x16mm - 740mA , 0.085 ohm, 10x12.5mm - 720mA , 0.082 ohm

    http://www.elektronik.ropla.eu/pdf/stock/cpx/km.pdf

    2 x CapXon 1000uF / 10v / KM 105Celsius / C636; 10x12.5 520mA ? ohm
    1 x CapXon 330uF / 10v / KM 105Celsius / C638; 8x11.5 255mA ? ohm
    1 x CapXon 10uF / 50v / KM 105Celsius / C638; 5x11 48mA ? ohm - asta

    http://www.datasheetarchive.com/inde...DSA0089214.pdf

    2 x CapXon 33uF / 25v / sT 105Celsius / C638; 6.3x5 48mA

    Deci acuma ca stim cam cat de buni au fost condesatorii astia putem merge sa cautam condesatori de schimb. In Romania... cam greu, eu cumpar de la Farnell din UK sau cand comand o tona de piese iau de la digikey.com din America. Prefer Farnell pentru ca au costuri de expediere fixe la 20 lei pe cand digikey costa 30$.

    So.. fuga pe ro.farnell la sectiunea condesatori electrolitici : Aluminium Electrolytic | Farnell România. Bifezi la capacitance valoarea ta de uF , alegi voltajul , dai vizualizare rezultate. Ignori cele care sunt in stoc in America pt ca te costa 110 lei sa le aduca aici. Te uiti la ce iti convine sa aiba si ripple suficient de mare si impedanta mai mica sau foarte aproape de cea veche (uneori trebuie sa te uiti in datasheet ca nu spune pe pagina)... Daca nu gasesti nimic coresp., bifezi si un voltaj superior si cauti din nou.

    eu m-am oprit la astea... pt multe sunt si alternative deci ca exercitiu fa si tu cautari daca vrei

    2 x CapXon 820uF / 25v / GL 105C deci avem ripple 1460mA si impedance 0.043 ohm

    Rubycon ZLH 1960mA , 0.020 ohm : RUBYCON|25ZLH820MEFC10X20|CAPACITOR, 820UF, 25V | Farnell România
    etc

    1 x CapXon 330uF / 25v / GL 105Celsius / C636; 8x16mm - 740mA , 0.085 ohm, 10x12.5mm - 720mA , 0.082 ohm

    Rubycon ZLG 1430 mA, 0.027 ohm : RUBYCON|25ZLG330MEFC10X12.5|CAPACITOR, 330UF, 25V | Farnell România

    Din nou cam slab la capitolul 25v, asa ca la 35v gasim PANASONIC|EEUTP1V331|CAPACITOR, RADIAL, 35V, 330UF | Farnell România

    2 x CapXon 1000uF / 10v / KM 105Celsius / C636; 10x12.5 520mA ? ohm
    -> PANASONIC|EEUFR1A102L|CAPACITOR, RADIAL, 10V, 1000UF | Farnell România
    -> sau cum nu stiu impedanta, mai bine merg pe 16v si iau unul cu impedanta la jumate din cel de sus: PANASONIC|EEUFR1C102|CAPACITOR, RADIAL, 16V, 1000UF | Farnell România

    1 x CapXon 330uF / 10v / KM 105Celsius / C638; 8x11.5 255mA ? ohm -> RUBYCON|16ZLG330MEFC8X11.5|CAPACITOR, 330UF, 16V | Farnell România
    1 x CapXon 10uF / 50v / KM 105Celsius / C638; 5x11 48mA ? ohm - -> RUBYCON|50YXF10MEFC5X11|CAPACITOR, 10UF, 50V | Farnell România

    http://www.datasheetarchive.com/inde...DSA0089214.pdf

    2 x CapXon 33uF / 25v / sT 105Celsius / C638; 6.3x5 48mA -> RUBYCON|25ZLG33MEFC6.3X7|CAPACITOR, 33UF, 25V | Farnell România

    deci ajungi cam la asta:



    + 20 lei expedierea... deci vreo 46 lei. Eu am cautat foarte rapid insa si am ales unele condesatoare mai scumpe si cu parametrii mult peste minimul ce trebuia si in cazul la doua tipuri am fost fortat sa comand minim 5 bucati. Tu daca ai rabdare sa parcurgi vreo 3-4 pagini de rezultate probabil gasesti incat sa iei numai 2 bucati dintr-un condensator cu parametrii similari.


    concluzia... in mod normal, daca nu aveai acea problema cu chipul ala, ti-as fi recomandat cu caldura sa iei piesele, sa iei un pistol de lipit cu vreo 10-15 lei si sa repari placa.

    Asa cum e acum, chipul ala e o mare necunoscuta si cred ca e mai avantajos sa iei toata placa de pe eBay. Daca te uiti pe placa vezi ca scrie acolo Model IP-35135A, si daca dai un search pe eBay dai de ea usor:

    IP-35135A | eBay

    Costa de la 14 dolari in sus noi, nefolosite... desigur, vor veni si astea cu condensatori care in timp o sa iti faca probleme deci daca o sa ai chef poti sa inlocuiesti condesatorii cu care vine placa cu condesatori de calitate, cum te-am invatat mai sus.

    Daca n-ai paypal / card ca sa iti faci cont paypal / esti minor si n-ai card / nu vrei sa folosesti ebay / esti impotriva tranzactiilor online / etc pot sa iti comand una si cand vine sa ti-o trimit la adresa ta si nu te costa nimic in plus decat vreo 3-4 lei cat m-ar costa biletul de autobuz sa merg la oficiul postal cu vama ... daca vrei, de platit ma poti plati prin mandat postal sau prin virament bancar (comision zero, doar mergi la un ghiseu la banca cu buletin si codul iban ce ti-l dau si se transfera banii instant)

    In general placile astea vin din hong kong deci dureaza vreo 10-15 zile sa ajunga in Romania.
    Buzzwords Ltd, unregistered company in England, Whales and Dolphins
    Value-added, synergistic forward thinking outside of the box solutions for the discerning employer with core competency metrics - touch base or ping us for more information on how you can improve your customer facing intuitive interfaces, transition your e-business mindshare, incentivize revolutionary technologies and evolve e-business solutions.

  21. #20

    Default

    too many links in a post makes forum to crap its pants and double post.
    Buzzwords Ltd, unregistered company in England, Whales and Dolphins
    Value-added, synergistic forward thinking outside of the box solutions for the discerning employer with core competency metrics - touch base or ping us for more information on how you can improve your customer facing intuitive interfaces, transition your e-business mindshare, incentivize revolutionary technologies and evolve e-business solutions.

Similar Threads

  1. ATI Eyefinity - gaming pe 6 monitoare
    By ultrasmiky in forum Mondenitati
    Replies: 4
    Last Post: 09-12-2009, 05:58 AM
  2. Monitoare cu tuner HD de la Samsung
    By johnny89 in forum IT si gadgeturi
    Replies: 0
    Last Post: 07-24-2008, 03:45 PM
  3. BenQ lanseaza seria X de monitoare LCD – premiera in Romania
    By emptysilence in forum World Wide Web
    Replies: 0
    Last Post: 03-21-2008, 08:43 AM
  4. Vând monitoare LCD 17"
    By gopo2004 in forum Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 12-28-2007, 10:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •