Results 1 to 20 of 20

Thread: Ajutor router!!!!!!

  1. #1

    Default Ajutor router!!!!!!

    Am internet de la RDS si un router pt internet la 2 PC-uri. Cand l-am montat, am intrat in panelul lui, cu firefox (un ip) si imi zicea Unable to connect. CD-ul lui este doar pt xp. Am downloadat un driver pt windows vista/7 (eu am 7) si acolo mi-a detectat conexiunea, a zis ca e de la RDS. I-am dat sa se instaleze, iar dupa 5 min a zis No conection were found. Am incercat asta de vreo 10 ori si nimic.

    Modelul routerului este: NETGEAR WGR614 v6

    Am incercat sa instalez de pe un xp routerul, si nu a mers, zice Conection nou found
    Last edited by Claudiu678; 12-05-2010 at 06:00 PM.

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by Claudiu678 View Post
    Am internet de la RDS si un router pt internet la 2 PC-uri. Cand l-am montat, am intrat in panelul lui, cu firefox (un ip) si imi zicea Unable to connect. CD-ul lui este doar pt xp. Am downloadat un driver pt windows vista/7 (eu am 7) si acolo mi-a detectat conexiunea, a zis ca e de la RDS. I-am dat sa se instaleze, iar dupa 5 min a zis No conection were found. Am incercat asta de vreo 10 ori si nimic.

    Modelul routerului este: NETGEAR WGR614 v6

    Am incercat sa instalez de pe un xp routerul, si nu a mers, zice Conection nou found
    imi cer scuze poate nu am inteles eu bine, dar de obicei cand doresti sa setezi un router, te conectezi la el cu cablu, faci setarile necesare pentru conexiunea la RDS (ppoe), iar pe urma te conectezi cu wireless la el.

  3. #3
    50 years after pretime arko's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Sibiu
    Posts
    2,550

    Default

    Poti seta conexiunea si fara cd-ul de instalare. Ar trebui sa sa il accesezi la adresa http://192.168.2.1. Daca nu, vezi tot in manualul de instalare. User admin si parola in manualul de instalare.
    Descarca Ghid de utilizare NETGEAR WGR614V6 - Manual de utilizare NETGEAR WGR614V6 - Englez si mergi la pagina 27.
    Acolo selectezi PPPoe la "Internet Service provider" introduci userul, parola de la rds. DNS-urile de la rds le iei de aici http://clienti.rcs-rds.ro/net/.

    Mințile ilustre discută idei, inteligențele medii discută evenimente, iar mințile reduse îi discută pe alții.
    Facebook | TORRENTs.RO

  4. #4

    Default

    pai prima data, m-am conectat la ip-ul lui si nu a mers, zicea unable to connect. atunci am luat un driver de pe siteul oficial care se inataleaza (doar pt w7 si vista) la acea instalare, mi-a recunoscut ca am ppoe dar apoi can era vorba de activarea conexiunei prin router, mi-a zis ca nu poate gasi nici o conexiune

  5. #5
    50 years after pretime arko's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Sibiu
    Posts
    2,550

    Default

    Pai ti-a recunoscut ca ai pppoe, dar ai introdus undeva userul si parola ce le-ai primit de la RDS ?
    Ia si citeste manulaul de instalare cap coada. Acolo ai toate raspunsurile.
    Manualul de instalare il poti accesa de pe cd-ul de instalare. Ar trebui sa ai, sau downloadeaza-l de mai sus.
    Mințile ilustre discută idei, inteligențele medii discută evenimente, iar mințile reduse îi discută pe alții.
    Facebook | TORRENTs.RO

  6. #6

    Default

    man, nu mi-a dat sa introduc eu user si pass de la rds el mi-a zis direct user iar la pass zicea ceva de genu ca trebuie sa coincida cu cea de la adresa de mail

  7. #7

    Default

    Imi cer scuze de double post, dar postul precedent nu l-am putut edita

    Am facut cateva print screens.

    Varianta 1 [cu instalarea luata de pe netgear.com]

    http://img140.imageshack.us/i/001fh.png/
    http://img697.imageshack.us/i/002hg.png/
    http://img816.imageshack.us/i/003np.png/
    http://img109.imageshack.us/i/004tr.png/
    http://img411.imageshack.us/i/005ix.png/
    http://img84.imageshack.us/i/006gs.png/
    http://img41.imageshack.us/i/007012.png/

    Varianta 2 [Am incercat sa ma conectez la ip-ul routerului cu firefox]:

    http://img59.imageshack.us/i/26349362.png/
    http://img193.imageshack.us/i/58390300.png/

    (firul de internet de la RDS este in router, iar de la router un alt fir vine la pc-ul de pe care am facut print-screenurile)

  8. #8
    50 years after pretime arko's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Sibiu
    Posts
    2,550

    Default

    In primul rand reseteaza routerul ca nu stiu ce setari ai facut tu pe acolo :
    Restoring the Default Configuration and Password
    This section explains how to restore the factory default configuration settings, changing the
    router’s administration password to password and the IP address to 192.168.1.1
    1. Press and hold the Default Reset button until the power light blinks on (about 10 seconds).
    2. Release the Default Reset button and wait for the router to reboot.
    Traducere : Tine apasat butonul Default Reset(e pe lateral pe undeva) aproximativ 10 secunde.Butonul power trebuie sa clipeasca.

    Logging Into Your Router
    To log into your router after you have configured your router, do the following:
    1.
    Type http://www.routerlogin.net in the address field of Internet Explorer or Netscape®
    Navigator.
    Figure 3-2: Log in to the router
    2.
    When prompted, enter admin for the router user name and password for the router password,
    both in lower case letters (or enter the password you chose if you changed it during the setup
    in “Initial Configuration” on page 3-2).

    Traducere: Te duci la adresa http://www.routerlogin.net sau http://192.168.1.1, dai GO si introduci userul admin si parola password.
    Mergi la Basic Settings, bifezi YES la Does Your Internet Connection Require A Login?
    Mai departe adaugi userul si parola de rds , cum ti-am ingalbenit in poza de mai sus.

    Titlul topicului trebuia sa il pui : "Se cauta traducator pentru manualul de instalare la router"
    Mințile ilustre discută idei, inteligențele medii discută evenimente, iar mințile reduse îi discută pe alții.
    Facebook | TORRENTs.RO

  9. #9

    Default

    Traducere : Tine apasat butonul Default Reset(e pe lateral pe undeva) aproximativ 10 secunde.Butonul power trebuie sa clipeasca.

    Butonul de restart este langa antena de wirless dar aia de power nu a clipit!

  10. #10
    50 years after pretime arko's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Sibiu
    Posts
    2,550

    Default

    Ala e, tine-l apasat.
    Mințile ilustre discută idei, inteligențele medii discută evenimente, iar mințile reduse îi discută pe alții.
    Facebook | TORRENTs.RO

  11. #11

    Default

    pai l-am tinut apasat de mi-a venit rau si mimic nu a clipait butonul de power si nici nu il pot instala

  12. #12
    Guest of Honour
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    acishilea
    Posts
    4,005

    Default

    Nu cred ca il tii cum trebuie apasat si dureaza intre 5 sec si maxim 30. Cauta ceva gen gamalie de ac ca sa il apesi.

  13. #13
    I <3 AYA freedom's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    In the Heart of a Japanese Girl
    Posts
    691

    Default

    Ipul tau trebuie sa apartina de lan-ul routerului pentru a-l accesa (cu ajutorul unui brower: http://ip_router).
    Cu alte cuvinte reseteaza routerului asa cum au spus baietii de mai sus si intra in: Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center la connections: Local Area Connection, dupa care Properties, in tabul Networking alegi Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4), apesi pe Properties si configurezi Ip-ul manual, daca routerul are ip-ul de forma 192.168.1.1 tu trebuie sa ai setat pe placa de retea un ip intre: 192.168.1.2 - 192.168.1.254, cu subnet maskul: 255.255.255.0 si gatewayul egal cu ipul routerului, aici: 192.168.1.1.

  14. #14

    Default

    @freedom

    dupa ce am facut setarile alea si am pus firele corespunzator, uite ce mi-a dat routerul cand am incercat sa ma conectez

    http://img691.imageshack.us/img691/1270/12321l.png

    @purio eu pe butonul ala tineam apasat cu varful de la un creion mecanic, ca alceva nu am gasit si cand am apasat, am simtit ca s-a apasat:P

  15. #15
    50 years after pretime arko's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Sibiu
    Posts
    2,550

    Default

    Ai setat placa de retea asa si tot nu merge ? In cazul tau tu cu win 7 ai doua acolo IPv4 si IPv6. La IPv4 faci setarile astea, cu IPv6 nu ai treaba.

    Mințile ilustre discută idei, inteligențele medii discută evenimente, iar mințile reduse îi discută pe alții.
    Facebook | TORRENTs.RO

  16. #16
    Guest of Honour
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    acishilea
    Posts
    4,005

    Default

    Pai incearca sa te contectezi si cu 192.168.0.1

  17. #17

    Default

    "The connection has timed out"

    asa zice si la http://192.168.0.1 si la http://192.168.0.1 si http://192.168.1.1 dupa ce am facut setarile de la porturi

  18. #18
    Guest of Honour
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    acishilea
    Posts
    4,005

    Default

    Pai si cum te conectezi wireless sau wired?

  19. #19
    50 years after pretime arko's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Sibiu
    Posts
    2,550

    Default

    Sefule, cu tine imbatranim prea devreme.
    Cauta in profilul meu si o sa gasesti id-ul meu de messenger.
    Pana acum, configuram routerele la o strada intreaga.
    Mințile ilustre discută idei, inteligențele medii discută evenimente, iar mințile reduse îi discută pe alții.
    Facebook | TORRENTs.RO

  20. #20

    Default

    ma conectez cu firu`

    ok bo$$!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •