Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 55

Thread: uTorrent

  1. #1

    Default uTorrent

    Salut, am si eu o problema cu uTorrent 1.8.2. Inainte mergea perfect si dintr-o data a inceput sa faca figuri, si anume, trebuie sa astept un anumit timp pentru a porni torrentele noi pe care tocmai le-am pus la descarcat si vreau sa spun ca nu e nici din cauza ISP-ului pentru ca pe laptop functioneaza perfect cu versiunea 3.1.3 si nici din cauza trackerelor de pe care am descarcat. Stie cineva vreo solutie?

  2. #2
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cumpar Bocanci !
    Posts
    2,993
    Blog Entries
    3

    Default

    Poate, astepti un timp deoarece este chestia aceea cu "updating", si la mine in 3.1.3 dureaza si mai bine de 30 de secunde la unele torrente pana face update si se conecteaza la alti utilizatori.
    Nu vad asta ca o problema.

    Tu la cat timp te referi ?
    Ie bine sa fii prost!

  3. #3

    Default

    Pai la unele torrente chiar si 30 de MINUTE =)))

    30 de secunde chiar nu erau o problema, dar daca stau la fiecare torrent atat cat stau acum pierd din start sansa de a face ratia 1:1 la el.

  4. #4
    Vreau o Tara Ca Afara iLink's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    PROFM
    Posts
    8,620
    Blog Entries
    98

    Default

    baga varianta 2.2.1 si se rezolva , nu?

    Radio īnseamnă PRO FM
    I
    Top 3 motive sa citesti RecoverTRO
    E ţara īn care se īntāmplă īn fiecare zi cāte ceva

  5. #5
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cumpar Bocanci !
    Posts
    2,993
    Blog Entries
    3

    Default

    Incearca sa faci un update la versiunea 3.1.3.
    De cand nu ai mai instalat sistemul de operare?
    Ie bine sa fii prost!

  6. #6

    Default

    Am WinXP pe PC de aproximativ 2 luni, dar am avut 3.1.3 si nu imi place ca lucrez cu foarte multe torrente si merge mai greu la peste 30 de torrente active. Iar versiunea 2.2.1 nu mi-o accepta OS-ul, aia era favorita mea si am tot incercat toate variantele dar in zadar

  7. #7
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cumpar Bocanci !
    Posts
    2,993
    Blog Entries
    3

    Default

    Eu am 500 de torrente in 3.1.3 si nu am nici o problema, fac upload in fiecare zi si nu se misca greu.
    Ie bine sa fii prost!

  8. #8
    Vreau o Tara Ca Afara iLink's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    PROFM
    Posts
    8,620
    Blog Entries
    98

    Default

    Quote Originally Posted by AANarcis View Post
    Am WinXP pe PC de aproximativ 2 luni, dar am avut 3.1.3 si nu imi place ca lucrez cu foarte multe torrente si merge mai greu la peste 30 de torrente active. Iar versiunea 2.2.1 nu mi-o accepta OS-ul, aia era favorita mea si am tot incercat toate variantele dar in zadar
    Nu ti-o accepta ce ??LOL LOLlololol

    Radio īnseamnă PRO FM
    I
    Top 3 motive sa citesti RecoverTRO
    E ţara īn care se īntāmplă īn fiecare zi cāte ceva

  9. #9

    Default

    Da, e singura versiune care imi face astfel de probleme. O sa fac un Print Screen imediat sa vedeti ce apare.

  10. #10
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cumpar Bocanci !
    Posts
    2,993
    Blog Entries
    3

    Default

    Pai mai nene daca iti apare ceva/eroare cauta pe google, ca nu oi fi tu prima persoana caruia ii apare asa ceva si sigur gasesti rezolvare.
    Hai, fa poza aia.
    Ie bine sa fii prost!

  11. #11

    Default

    Bine, nu e chiar o problema. E un crash pe care il face tot timpul, uite unde apare:

    http://i.imgur.com/b2sws.png

    La orice versiune ce incepe cu 2 imi apare acest crash.

  12. #12
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cumpar Bocanci !
    Posts
    2,993
    Blog Entries
    3

    Default

    Instaleaza asta Download and Install Debugging Tools for Windows
    Dupa ce il instalezi te duci in Application data/utorrent si copiezi acel fisier pe desktop ca sa il ai la dispozitie.
    Dupa ce ai instalat acel program, il deschizi si muti fisierul ".dmp" in WinDbg (o sa iti dai tu seama dupa ce ai instalat ala).
    Dupa ce ti-a deschis fisierul, dai scroll in jos si o sa gasesti eroare undeva pe acolo.


    Incearca cu asta.


    Mai poti folosit BlueScreenView care este freeware dar incearca cu ala mai intai.
    Ie bine sa fii prost!

  13. #13

    Default

    Daca ai prea multi torrenti in el e cam normal sa faca treaba asta...mai sterge din torrenti vechi la care ai facut ratie.
    Ridică-te și mergi, Forum! - firstnamejhon 11:1-44

  14. #14
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cumpar Bocanci !
    Posts
    2,993
    Blog Entries
    3

    Default

    Am creat mai multe "Labels" cu numele fiecarui tracker ce il folosesc.
    Cum pot face sa se aranjeze automat torrentele in acele "Labels" in functie de trackerul de unde am downloadat? Fara a sta sa le aranjez eu, unul cat unul, ar lua prea mult.

    Cea dea doua nelamurire. Daca downloadez un torrent de pe trackerul X si eu am un Label pentru trackerul X acesta va fi repartizat acelui Label sau la intamplare? La intamplare, adica sa apara la Labels, general.
    Ie bine sa fii prost!

  15. #15

    Default

    Deci inainte de a creea acele Labels selectezi in parte toate torrentele de pe un anumit traker cu tasta ctrl apoi click dreapte pe torrentele selectate,mergi in acea lista la Labels si abia atunci il creezi si automat torrentele selectate se vor duce in labelul respectiv.

  16. #16
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cumpar Bocanci !
    Posts
    2,993
    Blog Entries
    3

    Default

    O modalitate rapida de a selecta? fara a sta sa le caut in lista?

    din nou, a doua mea intrebare. Torrentele ce le voi downloada de pe acele trackere se vor salva in Labele respecive sau in general ? La "Labels"
    EDIT: se pare ca nu se salveaza automat in labelul trackereului respectiv, ci laollata cu celelalte. Pot seta cumva acest lucru ?
    Last edited by MusicON; 10-23-2012 at 03:20 PM.
    Ie bine sa fii prost!

  17. #17

    Default

    Asta nu mai stiu daca se duc labelele respective,gata am rezolvato cu creearea mai multor labele,ramane sa vad daca ce descarc se va duce automat la labelul unde trebuie la fiecare traker in parte.

  18. #18
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cumpar Bocanci !
    Posts
    2,993
    Blog Entries
    3

    Default

    Dai click dreapta pe Labels -> Labels -> New Label
    Ie bine sa fii prost!

  19. #19

    Default

    Quote Originally Posted by MusicON View Post
    Dai click dreapta pe Labels -> Labels -> New Label
    Nop ca daca faceam asa primul creeat ramanea dar cand faceam pe al doilea se stergea automat primul,asa merg in lista cu toate si le selectez cu ctrl apoi fac labelul pentru trackerul respectiv vad ca asa merge.

  20. #20

    Default

    Quote Originally Posted by MusicON View Post
    O modalitate rapida de a selecta? fara a sta sa le caut in lista?

    din nou, a doua mea intrebare. Torrentele ce le voi downloada de pe acele trackere se vor salva in Labele respecive sau in general ? La "Labels"
    EDIT: se pare ca nu se salveaza automat in labelul trackereului respectiv, ci laollata cu celelalte. Pot seta cumva acest lucru ?
    Se vor salva in "no-label" aka "general". Daca vrei ca torrentele ce urmeaza sa le downloadezi sa se salveze automat intr-un label poti arunca un ochi aici: uTorrent - Auto Labeler (Automatically labels new added Torrent's) (Page 1) / General / µTorrent Community Forums

    De tinut minte insa: Daca adaugi niste torrente unui label deja existent, care are niste reguli setate, va trebui sa selectezi label-ul si sa alegi din nou acele setari. Astfel, te asiguri ca si torrentelor noi adaugate, li se vor aplica regulile label-ului respectiv.

    Makes sense?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •