Results 1 to 6 of 6

Thread: PC la TV prin VGA nu merge

  1. #1
    Torrents.ro Member TheFlash's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Constanta
    Posts
    1,085

    Default PC la TV prin VGA nu merge

    Salut. Am incercat sa conectez un TV la PC prin VGA. Are doar iesire VGA placa de baza. Are Intel HD Graphics 4000. In safe-mode e ok. Cand rulez windowsul normal nu primteste semnal TV-ul. E o chestie de soft sigur. A patit cineva asa ceva? Este un TV Samsung.

  2. #2
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cumpar Bocanci !
    Posts
    2,950
    Blog Entries
    3

    Default

    Ce model este televizorul tau ?
    Ie bine sa fii prost!

  3. #3
    Torrents.ro Member TheFlash's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Constanta
    Posts
    1,085

    Default

    Nu mai stiu, ca nu este al meu. Modelul incepe cu L sau chiar LE

  4. #4
    Uber Mood johnake's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Cum dai coltu', pe dreapta
    Posts
    4,849
    Blog Entries
    4

    Default

    S-ar putea ca televizorul să nu suporte rezoluția setată pe PC. Uită-te pe manualul TV-ului și vezi ce rezoluții suportă.
    I don't have any beliefs or allegiances. I don't believe in this country, I don't believe in religion, or a god, and I don't believe in all these man-made institutional ideas.

    George Denis Patrick Carlin (May 12, 1937 – June 22, 2008)

  5. #5
    MT Staff inFormal's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    unde imi e bine
    Posts
    2,185
    Blog Entries
    4

    Default

    verifica : rezolutie / refresh rate / cablul vga sa fie intreg si bine "infipt" in ambele mufe (fara adaptor dvi) / placa video sa fie setata pe "clone/duplicate display"

    si totusi... de ce nu folosim hdmi ? 1080p @ 60hz + dts audio (vga are semnal analog doar video)
    Urmând rețeta de succes t.ro
    Mai întâi o ardem pe forum și apoi o ardem pe tracker

  6. #6
    Torrents.ro Member TheFlash's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Constanta
    Posts
    1,085

    Default

    Am umblat si la rezolutie si la refresh rate. Nu are adaptor DVI. Nu e nevoie de Clone/Duplicate display pentru ca are o singura iesire si aia e VGA. TV are HDMI, dar daca placa video onboard nu are degeaba. Se scoate mufa din monitor si se pune in TV. Pe windows 7 nu avea probleme, acum la 10 face figuri. 10-le masii ca face figuri pe o gramada de configuratii numai probleme, bine ca nu am eu probleme la PC personal.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •