Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 21 to 40 of 42

Thread: Pica internetul cand downloadez

  1. #21

    Default

    Eu nu pot sa recomand unul dintre alea pe care le-ai expus deoarece nu le-am testat.
    Eu am un TP-Link 1043ND(nu are AC) la care i-am schimbat firmware cu openwrt si si-a pierdut capacitatea nat hardware gigabit .
    In schimb e foarte stabil .
    Unele routere tplink au backdoor din fabrica (exemplu: TP-Link wdr 4300). Citeste bine reviews pentru fiecare.

  2. #22

    Default

    Quote Originally Posted by nikalai2 View Post
    Daca nu poti sa iei C5 / C7 (cel din urma e mai ieftin la PC Garage click) mergi pe C2.
    si care e diferenta dintre toate C-urile astea ? La ce te uiti cand cumperi un router gigabit wireless ?
    * Retras din activitate din cauza unor moderatori de aici care tin in brate niste mucegaiuri ce se cred rude cu Penicilina.


    * Daca nu ne cunoastem nu-mi da PM pentru ca n-o sa-ti raspund.
    * Daca vrei invitatie pe ICE , depune o aplicatie aici : https://www.icetorrent.org/inviteapp.php

  3. #23
    Vreau o Tara Ca Afara iLink's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    PROFM
    Posts
    8,822
    Blog Entries
    98

    Default

    Quote Originally Posted by Valentin87 View Post
    si care e diferenta dintre toate C-urile astea ? La ce te uiti cand cumperi un router gigabit wireless ?
    Sa suporte minim 1750 Mb pe wireles. https://www.asus.com/ro/Networking/RTAC66U/ ,mai mic,il iei de decor,daca folosesti doar wireless.

    Radio īnseamnă PRO FM
    I
    Top 3 motive sa citesti RecoverTRO
    E ţara īn care se īntāmplă īn fiecare zi cāte ceva

  4. #24

    Default

    Si eu am internet de la RDS si am aceeasi problema cand descarc fisiere mari.

  5. #25

    Default

    deci ca sa prinzi 1Gb/s prin wifi trebuie AC ? https://www.asus.com/websites/global...4eO/up_to3.jpg

    De ce sa suporte minim 1750 Mb cand banda maxima oferita de ISP-uri e 1024 Mb ? Si in afara de AC dupa ce alte specificatii trebuie sa ne luam atunci cand trebuie sa alegem intre 2 AC-uri ?
    * Retras din activitate din cauza unor moderatori de aici care tin in brate niste mucegaiuri ce se cred rude cu Penicilina.


    * Daca nu ne cunoastem nu-mi da PM pentru ca n-o sa-ti raspund.
    * Daca vrei invitatie pe ICE , depune o aplicatie aici : https://www.icetorrent.org/inviteapp.php

  6. #26

    Default

    Pe hardware "pamantean" nu prea poti ajunge la 1Gb/s wireless pe un singur dispozitiv conectat la router. Acel 1750 e maxim ce poate routerul, intre toate dispozitivele conectate.

  7. #27
    Vreau o Tara Ca Afara iLink's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    PROFM
    Posts
    8,822
    Blog Entries
    98

    Default

    Quote Originally Posted by Valentin87 View Post
    deci ca sa prinzi 1Gb/s prin wifi trebuie AC ? https://www.asus.com/websites/global...4eO/up_to3.jpg

    De ce sa suporte minim 1750 Mb cand banda maxima oferita de ISP-uri e 1024 Mb ? Si in afara de AC dupa ce alte specificatii trebuie sa ne luam atunci cand trebuie sa alegem intre 2 AC-uri ?
    1750 imparti la 2 si iti da 875MB cu atat poti sa descarci de pe wireles cu conexiunea gigabit.
    Este si asus ac68 cu 1900 Mb si cu el chiar prinzi viteza maxima pe wireles de la rds.https://www.asus.com/ro/Networking/RTAC68U/ 1900:2=950MB
    Last edited by iLink; 01-03-2017 at 01:09 AM.

    Radio īnseamnă PRO FM
    I
    Top 3 motive sa citesti RecoverTRO
    E ţara īn care se īntāmplă īn fiecare zi cāte ceva

  8. #28

    Default

    Quote Originally Posted by Valentin87 View Post
    deci ca sa prinzi 1Gb/s prin wifi trebuie AC ? https://www.asus.com/websites/global...4eO/up_to3.jpg

    De ce sa suporte minim 1750 Mb cand banda maxima oferita de ISP-uri e 1024 Mb ? Si in afara de AC dupa ce alte specificatii trebuie sa ne luam atunci cand trebuie sa alegem intre 2 AC-uri ?
    Sunt routere dual band. Viteza aia de 1750 e cumulata pe cele 2 benzi.

    De exemplu, TP-Link Archer C7 are asa:
    5GHz: Up to 1300Mbps
    2.4GHz: Up to 450Mbps

    Totusi, cum spune si b0rG, sunt rare dispozitivele care duc 1 Gbps pe wireless.

  9. #29

    Default

    eu la un laptop i7 cu 8 Gb RAM si HDD la 5200RPM prind cu routerul de la RDS prin wifi maxim 6 MB/s (viteza de download). Ce router mi-as putea lua ca sa nu fie overkill ?

    Nu caut un model anume ci ma intereseaza ce specificatii tehnice trebuie sa urmaresc. Chestia asta cu "dual band" nu mi se pare util avand in vedere ca eu sunt singurul din apartament care face trafic cu torrente.
    * Retras din activitate din cauza unor moderatori de aici care tin in brate niste mucegaiuri ce se cred rude cu Penicilina.


    * Daca nu ne cunoastem nu-mi da PM pentru ca n-o sa-ti raspund.
    * Daca vrei invitatie pe ICE , depune o aplicatie aici : https://www.icetorrent.org/inviteapp.php

  10. #30
    50 years after pretime arko's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Sibiu
    Posts
    2,680

    Default

    Eu am de la rds ONT-ul ala al lor, iar daca ai abonament 1000mbps ti-l dau gratis. Are si wireless dar suporta doar N.
    Poti arunca un ochi si pe urmatoarele linkuri.
    Cel mai bun router pentru RDS Fiberlink 1000 Mbps
    Review Asus RT-AC88U, un alt router nou și foarte performant
    Review de router: TP-Link Archer C3200 are hardware foarte performant, dar nu și software-ul pentru el
    Mințile ilustre discută idei, inteligențele medii discută evenimente, iar mințile reduse īi discută pe alții.
    Facebook | TORRENTs.RO

  11. #31

    Default

    Quote Originally Posted by arko View Post
    Eu am de la rds ONT-ul ala al lor, iar daca ai abonament 1000mbps ti-l dau gratis. Are si wireless dar suporta doar N.
    Poti arunca un ochi si pe urmatoarele linkuri.
    Cel mai bun router pentru RDS Fiberlink 1000 Mbps
    Review Asus RT-AC88U, un alt router nou și foarte performant
    Review de router: TP-Link Archer C3200 are hardware foarte performant, dar nu și software-ul pentru el
    Primul link ,ala cu cel mai bun router este articolul din 2013 ,nu stiu daca este completat recent, dar cand vezi data nu iti mai vine sa citesti articolul

  12. #32

    Default

    A mai facut ulterior niste review-uri la cateva modele de routere si a updatat lista.

  13. #33

    Default

    Achizitionat un C2 (momentan nu am prin casa multe deviceuri cu AC).
    Tinand cont de abonamentul care il am si de pc-ul actual care are ceva ani si de care mai am de gand sa trag inca vreo 1-2 ani - nu se merita investitie mai mare, cel putin nu acum.
    Acum cateva impresii:
    - partea de configurare foarte basic (e sub d-link)
    - pe fir merge spre maximul cat e teava de la RDS - asta ma interesa cel mai mult!
    - wireless-ul m-a dezamagit insa, nu la capitolul viteza care este ok (banda de 5GHz este w0w), dar la capitolul semnal:
    casa P+1, router-ul la parter
    *banda de 2.4GHz pierde la etaj o liniuta, chiar doua (vechiul d-link era parca mai bun)
    *banda de 5GHz nici vorba de semnal la etaj, rareori apuc sa o vad, dar nu ma pot conecta ca dispare imediat
    citisem ca sunt slabe la semnal pe partea de 5GHz, dar nu credeam sa fie chiar atat de slabe (10 m si un zid sa nu fie semnal deloc!)

    Per total este ok Archer C2, o sa ma folosesc de el 2-3 ani cand o sa caut unul mai bun pe partea de semnal.
    Acum ca am apucat sa le testez pe amandoua pot sa spun ca urmatorul router sigur va fi d-link, e peste tp-link dpmdv.

    Nu stiu de ce am impresia ca nu se conecteaza la toti peers (am activat si IPv6, port forward la client etc)- mai studiez, poate doar mi se pare.

    Ce ma bucura cel mai mult e ca am scapat de acele deconectari si pot downloada linistit la viteze la care nici nu mai visam. Acum insa dau de alte limitari: hdd, ram, procesor - se simte clar nevoia unui update si la nivel de pc, dar momentan am alte prioritati.

  14. The Following User Says Thank You to TheDog For This Useful Post:

    Valentin87 (01-08-2017)

  15. #34

    Default

    Am avut exact acelasi router si aceleasi probleme, am retrimis routerul la garantie, schimbat cu altul nou, a functionat si acela vreun an, si apoi iar probleme. Solutia: am schimbat routerul cu un ASUS RT-N18U - nu face figuri la 500'le de la RDS

    si routerul recomandat de Heimdall e foarte ok, inainte de asus am avut TP-Link 1043ND v2 pt o perioada scurta , f ok si acela.

    //mi-am amintit acum ca citisem pe ceva site cum ca au probleme routerele D-Link DIR-655 la conexiunile tip PPPOE, dar chiar si asa "defect" poti sa-l folosesti ca repeater.
    Last edited by RaduRA2; 01-04-2017 at 11:56 PM.

  16. The Following 2 Users Say Thank You to RaduRA2 For This Useful Post:

    Heimdall (01-04-2017), Valentin87 (01-08-2017)

  17. #35

    Default

    m-am hotarat .. il returnez si ma intorc la d-link
    nu se conecteaza la toti peers si cred ca si uploadul este limitat: probabil e chestie de vreo setare ceva, dar nu mai stau sa caut/testez, ma intorc la ce cunosc si stiu ca merge bine
    plus ca si semnalul e mai bun la d-link

    cum faci un router repeater?
    Last edited by TheDog; 01-05-2017 at 04:30 PM.

  18. #36
    Torrents.ro Member oldmusic's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    prea multe vrei sa stii
    Posts
    1,857

    Default

    Quote Originally Posted by TheDog View Post
    m-am hotarat .. il returnez si ma intorc la d-link
    nu se conecteaza la toti peers: probabil e chestie de vreo setare ceva, dar nu mai stau sa caut/testez, ma intorc la ce cunosc si stiu ca merge bine
    plus ca si semnalul e mai bun la d-link

    cum faci un router repeater?
    La motiv asta le spui pentru returnare? nu gaseste peers la trackere ?

  19. #37

    Default

    nu, motivul va fi semnal slab pe wi-fi

  20. #38
    Ciobolingozaur Martzy's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Hover to see Location!
    Posts
    2,092

    Default

    Imi luai un wifi extender de pe amazon, nu am fost atent si are doar 2ghz, eu aveam nevoie de 5ghz, bine ca nu am dat mult pe el, doar 16£.
    Vreo recomandare de extender bun cu 5Ghz, de pe amazon preferabil, si ceva mai ieftinache pana in 30-40£.
    //bun, adica sa aibe semnal calumea, asta il am sub mine la parter si de la 50% imi da 70% abia.

  21. #39

    Default

    Asta face parte din categoria routere 'raport super pret/calitate' . Restul (prezentate pana acum)sunt jucarii . :
    http://www.mikrotik.ro/wireless-soho...951g-2hnd.html
    350RON

  22. #40

    Default

    a venit si noul router d-link
    pe partea de semnal wi-fi nu vad nicio imbunatatire (poate chiar mai slab )) desi are 4 antene), dar m-am documentat si o sa folosesc vechiul router d-link ca access point, nu-l mai schimb si pe asta ))
    pana acum pare ca merge bine partea de upload, care la tp-link ma dezamagise
    interfata web simplista, asemanatoare tp-link, dar sub vechiul DIR-655

    am tras o concluzie: majoritatea routerelor care sunt pe piata sunt pocnitori, in special pe partea de semnal wi-fi
    un router cat de cat decent pleaca de la 400-500 RON, dar si la astea am mari dubii pe partea de putere semnal
    Last edited by TheDog; 01-08-2017 at 01:42 AM.

  23. The Following 2 Users Say Thank You to TheDog For This Useful Post:

    Fre5h (01-08-2017), Valentin87 (01-08-2017)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •