Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 21 to 40 of 44

Thread: Downgrade uTorrent

  1. #21
    Torrents.ro Member Patriot's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Eterna Terra Nova
    Posts
    2,598

    Default

    debifeaza port aleator la pornire si bifeaza restul cu UPnP la connection din preferinte, baga un port peste 63000, nu-l introduce manual ci doar click pe port arbitrar pana gaseste unul pe aproape
    la bandwith baga cat mai multe conexiuni, eu am 3000, donatori 500 , locuri donare 500
    bittorrent debifeaza tot, lasi bifat decat,, cere trackerului resturi de informatii,, conexiuni de iesire dai enable si bifezi cu permisiunile de intrare necriptate
    Queeuing--pui acolo cate torente vrei sa ai in utorrent cam 1000 este bine si cate vrei sa descarci in acelasi timp, 500 am pus eu
    bagi un raport descarcare donare ceva negativ de tip -150000, bifeaza sarcinile de donare sa aiba prioritate fata de cele de descarcare
    in advanced-disk cache baga o memorie de tip 1536

    sa fie bifat tot acolo decat:
    ,, scrie marimea cach-ului la nevoie si scrie blocurile neatinse la fiecare 2 minute,, sa fie debifate

    daca ai router bifezi UPnp si acolo in menu

    daca esti pe RDS nu se face port forwardi la router
    pentru siguranta dau un restart la router si modem ca sa ti se schimbe ip-ul
    atunci trebuie sa fii conectabil
    Setarile sunt facute de mine in urma unor probe pe parcursul anilor
    toate tutorialele cu setari contin hibe, niciunul nu scoate maxim de eficienta la conectivitate

  2. #22
    Torrents.ro Member iFeel's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    about:blank
    Posts
    257

    Default

    Quote Originally Posted by Patriot View Post
    debifeaza port aleator la pornire si bifeaza restul cu UPnP la connection din preferinte, baga un port peste 63000, nu-l introduce manual ci doar click pe port arbitrar pana gaseste unul pe aproape
    la bandwith baga cat mai multe conexiuni, eu am 3000, donatori 500 , locuri donare 500
    bittorrent debifeaza tot, lasi bifat decat,, cere trackerului resturi de informatii,, conexiuni de iesire dai enable si bifezi cu permisiunile de intrare necriptate
    Queeuing--pui acolo cate torente vrei sa ai in utorrent cam 1000 este bine si cate vrei sa descarci in acelasi timp, 500 am pus eu
    bagi un raport descarcare donare ceva negativ de tip -150000, bifeaza sarcinile de donare sa aiba prioritate fata de cele de descarcare
    in advanced-disk cache baga o memorie de tip 1536

    sa fie bifat tot acolo decat:
    ,, scrie marimea cach-ului la nevoie si scrie blocurile neatinse la fiecare 2 minute,, sa fie debifate

    daca ai router bifezi UPnp si acolo in menu

    daca esti pe RDS nu se face port forwardi la router
    pentru siguranta dau un restart la router si modem ca sa ti se schimbe ip-ul
    atunci trebuie sa fii conectabil
    Setarile sunt facute de mine in urma unor probe pe parcursul anilor
    toate tutorialele cu setari contin hibe, niciunul nu scoate maxim de eficienta la conectivitate

    Am facut tot ce ai zis, tot neconectabil. Am dat update tracker din uTorrent.
    Pe TranceTraffic : IPv6 only, pe restul, doar Not Connectable.
    Pe BMTV : No, si e rau, pt ca ratia oricum acolo se face cam greu.
    Cel mai naspa e pe un tracker unde se mentine mai greu ratia, si urmeaza un community freeleech, si mie nu-mi uploadeaza nimic. Nu mai stiu ce sa fac... Pana acum cand scria ca nu sunt conectabil descarcam un torrent, dadeam update tracker, un refresh pe pagina si mergea totul ca uns.
    "Doesn't matter what the question is, God is definitely the answer..."

  3. #23
    Vreau o Tara Ca Afara iLink's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    PROFM
    Posts
    8,811
    Blog Entries
    98

    Default

    Ai facut tot ce ti s-a zis ,restart la pc/utorrent/net si tot nu poti descarca de pe nici un tracker, si la scanat nu ti-a gasit nimic,? Verificat manual daca portul e deschis nu mai ai alta balarie instalata prin pc care blocheaza?

    Radio īnseamnă PRO FM
    I
    Top 3 motive sa citesti RecoverTRO
    E ţara īn care se īntāmplă īn fiecare zi cāte ceva

  4. #24
    Torrents.ro Member Fre5h's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Undeva in Romania
    Posts
    2,270

    Default

    La router ai facut Port Forwarding pentru portu de la utorrent?



    Lista neagra (va rog nu ma contactati pentru invitatii):
    dedexxx

  5. #25

    Default

    Sa fie corect puse portul si ip din Lan(aici se controleaza in cmd cu comanda ipconfig/all)

  6. #26
    Torrents.ro Member iFeel's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    about:blank
    Posts
    257

    Default

    http://imgur.com/a/t7YRf - ce ar trebui sa bifez aici ?
    http://imgur.com/a/V1IlQ - am facut forwarding cu portul din uTorrent, si cu toate porturile de pe siteurile lor. Nimic.
    http://imgur.com/a/t5Mzm - asta am, nu prea stiu ce sa spun despre ce vad.

    Stie cineva mai bine ce setari fac la router-ul ASUS ? Desi nu stiu daca e de acolo problema... Il am de 3 ani asta si niciodata nu a tinut neconectabilitatea mai mult de 10 minute.

    Am dat restart la PC, la router, am resetat apoi router-ul. Nu am nimic prin PC sa blocheze.



    @iLink : asta e problema, descarc de oriunde, nu uploadeaza nimic. Si sunt tot neconectabil. Practic stric ratiile si nu pot face nimic in privinta asta. Nu am observat sa mi se puna upload undeva, in afara de TehC si PTP, care nu mergeau deloc inainte sa instalez uTorrent 2.2.1.
    "Doesn't matter what the question is, God is definitely the answer..."

  7. #27
    Sunt offtopic, dar ... dan15's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Siberia
    Posts
    421

    Default

    mai e si firewall-ul unde uneori, trebuie setat open

  8. #28
    Vreau o Tara Ca Afara iLink's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    PROFM
    Posts
    8,811
    Blog Entries
    98

    Default

    Quote Originally Posted by iFeel View Post
    http://imgur.com/a/t7YRf - ce ar trebui sa bifez aici ?
    http://imgur.com/a/V1IlQ - am facut forwarding cu portul din uTorrent, si cu toate porturile de pe siteurile lor. Nimic.
    http://imgur.com/a/t5Mzm - asta am, nu prea stiu ce sa spun despre ce vad.

    Stie cineva mai bine ce setari fac la router-ul ASUS ? Desi nu stiu daca e de acolo problema... Il am de 3 ani asta si niciodata nu a tinut neconectabilitatea mai mult de 10 minute.

    Am dat restart la PC, la router, am resetat apoi router-ul. Nu am nimic prin PC sa blocheze.



    @iLink : asta e problema, descarc de oriunde, nu uploadeaza nimic. Si sunt tot neconectabil. Practic stric ratiile si nu pot face nimic in privinta asta. Nu am observat sa mi se puna upload undeva, in afara de TehC si PTP, care nu mergeau deloc inainte sa instalez uTorrent 2.2.1.
    E clar ca nu e deschis portul ,ai verificat aici portul ales? : http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ Nu ai gasit Custom Firmware ptr veriunea asta de n12 ,ca urata mai arata.

    Radio īnseamnă PRO FM
    I
    Top 3 motive sa citesti RecoverTRO
    E ţara īn care se īntāmplă īn fiecare zi cāte ceva

  9. #29
    Torrents.ro Member iFeel's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    about:blank
    Posts
    257

    Default

    http://imgur.com/a/haJF5 - nu e deschis, Port 80.

    De ce ? E adaugat acolo. Am facut oare ceva gresit ? Am facut exact pasii de pe site-ul lor.
    "Doesn't matter what the question is, God is definitely the answer..."

  10. #30

    Default

    Periodic adica o data pe saptamana fac chestia asta cu arhivare a tot ce am pe torent (%AppData%\uTorrent ) in start.Si daca am probleme sterg clientul dupa care il instalez si bag torentele inapoi si gata am rezolvat problema.

    Multi dintre noi am facut cel putin odata greseala sa reinstalam sistemul de operare si sa pierdem fara sa ne dam seama,fisierele pe care le-am avut la seed.Aceasta poate fi o mare problema mai ales daca avem conturi pe trakerele unde necesita logare si cont,pentru ca pierzand seedul nu mai facem ratie si riscam sa fim banati sau dati afara de pe trakerul/trakerele respective

    Metoda pe care vreau sa vi-o prezint astazi este una foarte simpla.Nu trebuie decat sa urmam niste pasi simpli care ne pot scapa de mania adminilor de pe trakerele pe care avem cont.
    Iata ce trebuie sa faceti: Inainte sa reinstalam sistemul de operare,dam clic pe “Start” apoi pe “Run” si in casuta “run” scriem urmatoarea comanda: %AppData%\uTorrent ( Semnul “%” ne perimte sa accesam folderele ascunse din sistemul de operare,”AppData” fiind denumirea folderului ascuns din Windows) si dam ok sau enter
    In fereastra care se deschide vom avea toate fisierele ce contin setarile si fisierele puse in clientul uTorrent.Apasam CTRL + A pentru a selecta toate fisierele,apoi dand clic dreapta pe unu din ele alegem din meniul contextual “Add to archive” (Trebuie sa aveti instalat un manager de arhive cum ar fi: Winrar,Winzip,7Zip)
    Asteptam ca Winrarul(in cazul de fata) sa arhiveze toate fisierele,Dupa ce Winrarul si-a facut treaba dam clic dreapta pe arhiva si din meniul contextual alegem “cut”(taiere),ne ducem intr-o alta partitie si dam “Paste”(lipire)
    Acum acesi pasi fiind facuti putem trece la reinstalul de Windows
    Dupa ce am reinstalat sistemul de operare,si dupa ce am instalat uTorrentu,inchidem clientul de torrente,mergem iarasi pe “Start” apoi pe “Run” si in casuta scriem din nou comanda: %AppData%\uTorrent,dam ok sau enter se va deschide folderul ascuns unde uTorrentul isi tine setarile.
    Ne ducem in locatia unde am salvat arhiva o luam cu Cut sau Copy si o Past-am in acest folder ascuns,dam clic dreapta pe arhiva,alegem din meniul contextual “Extract Heare” se va deschide o fereastra micuta care ne va anunta ca unele fisiere pe care le contine arhiva deja exista in acest folder,si ne intreaba daca vrem sa inlocuim aceste fisiere,dam clic pe “Yes to All”,asteptam sa se extraga arhiva(dupa ce arhiva sa extras putem sterge Arhiva pentru ca noi deja am extras din ea ce ne interesa)inchidem ferestrele deschise anterior si pornim clinetul uTorrent
    Dupa ce clientul de torrente sa deschis vom avea toate fisierele pe care le aveam inainte sa renstalam Windowsul.
    Nu ne mai ramane decat sa dam clic pe un fisier din client apoi apasam CTRL+A ca sa selectam toate fisierele dam clic dreapta pe unu din ele si alegem din meniul contextual “Stop”,apoi iarasi dam clic dreapta si din meniul contextual de aceasta data alegem “Force Re-Check” pentru ca clientul sa-si reindexseze fisierele si locatia unde acestea se afla,asteptam sa se indexseze toate fisierele(timpul in care se va termina de reverificat/indexat fisierele depinde de marimea fisierelor pe care le-am downloadat).Dupa ce reverificarea sa terminat le selectam iarasi pe toate dam clic dreapta pe unul din ele si alegem din meniul contextual “Start”

    Urmand acesti pasi clientul nostru va contine toate fisierele avute la seed si toate setarile avute inainte de a face reinstalul de windows!
    Este foarte important sa nu schimbati locatia unde sa downloadat torrentele inainte sa faceti toti pasii de mai sus,si aveti grija sa nu stergeti/formatati partitiile unde sunt salvate fisierele descarcate

    ACEASTA METODA NU ESTE VALABILA DECAT IN CAZUL IN CARE FORMATATI DOAR PARTITIA C SI REINSTALATI SISTEMUL DE OPERARE!!!

    Eu am testat si merge si fara stergere instalare windows.

  11. The Following User Says Thank You to ieseanul For This Useful Post:

    iFeel (05-14-2017)

  12. #31
    Vreau o Tara Ca Afara iLink's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    PROFM
    Posts
    8,811
    Blog Entries
    98

    Default

    Portul 80 nu o sa il ai deschis in viata asta la rds, eu vorbesc de portul ales in utorrent si in router ex: 55456.

    Portul 8080 merge deschis iar ca sa fie deschis tre sa il si foloseasca ''cineva'' .

    Tot nu pricep la ce iti trebuie tie portul 80 deschis ?
    Ce treaba are portul 80 cu utorrent si ca nu esti connectabil ?

    Porturile 80 si 8080 sunt folosite daca vrei de exemplu sa accesezi routerul ,web-cam-ul din extern ,tu acasa avand rds si vrei sa accesezi din vodafone,deci ,despre ce vorbim ?
    Last edited by iLink; 05-14-2017 at 02:20 PM.

    Radio īnseamnă PRO FM
    I
    Top 3 motive sa citesti RecoverTRO
    E ţara īn care se īntāmplă īn fiecare zi cāte ceva

  13. #32
    Torrents.ro Member oldmusic's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    prea multe vrei sa stii
    Posts
    1,842

    Default

    @ieseanul ce ai patit bre ? ce ai copiat tu naiba stie de pe unde putea fi scris in 2 randuri
    Asta e chestie stiuta, cu folderul din App Data. Doar ca in cazul lui posibil ca acele fisiere.dat continute de folderul uTorrent din App Data sa contina si datele despre versiune si sa o aiba tot pe cea dinainte. Oricum, nu il costa nimic sa incerce

  14. #33
    Torrents.ro Member iFeel's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    about:blank
    Posts
    257

    Default

    http://imgur.com/a/Fw7LB - cel cu highlight e portul din uTorrent. Celelalte sunt de pe site de la ei, ce scria ca trebuie sa am. Am incercat si fara ele, sa am doar portul din uTorrent, nimic.

    @ieseanul, am facut asta, functioneaza, dar singura problema e ca raman not connectable. (PS am facut asta fara sa reinstalez windows-ul, ci ca sa fac downgrade cum voiam initial).



    LE : @iLink , http://imgur.com/a/67idg - portul din uTorrent e pornit...
    "Doesn't matter what the question is, God is definitely the answer..."

  15. #34
    Vreau o Tara Ca Afara iLink's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    PROFM
    Posts
    8,811
    Blog Entries
    98

    Default

    Schimba ip-ul ,da un restart la router ,daca tot apare deschis si ai versiunea 2.2.1 build 25110 . Tot as recomanda un port sub 60000 intre 55 si 59

    Radio īnseamnă PRO FM
    I
    Top 3 motive sa citesti RecoverTRO
    E ţara īn care se īntāmplă īn fiecare zi cāte ceva

  16. #35
    Torrents.ro Member iFeel's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    about:blank
    Posts
    257

    Default

    Am facut asta, portul arata tot Open, cu alt IP...
    "Doesn't matter what the question is, God is definitely the answer..."

  17. #36
    Vreau o Tara Ca Afara iLink's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    PROFM
    Posts
    8,811
    Blog Entries
    98

    Default

    Pana rezolvi, foloseste qbitorrent si aia e.

    utorrentul e pe allow in windows ?Name:  utorent.png
Views: 39
Size:  4.4 KB

    In qbitorrent ai aceasi problema ?
    Last edited by iLink; 05-14-2017 at 02:50 PM.

    Radio īnseamnă PRO FM
    I
    Top 3 motive sa citesti RecoverTRO
    E ţara īn care se īntāmplă īn fiecare zi cāte ceva

  18. #37
    Torrents.ro Member iFeel's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    about:blank
    Posts
    257

    Default

    Quote Originally Posted by iLink View Post
    Pana rezolvi, foloseste qbitorrent si aia e.

    utorrentul e pe allow in windows ?Name:  utorent.png
Views: 39
Size:  4.4 KB
    Da, a fost primul lucru pe care l-am verificat.

    Acum se da check la torrente si acolo.
    Dintre torrentele la care s-a terminat de facut check, care sunt de pe trackerele cu probleme, niciunul nu e recunoscut de trackere. Tot unconnectable.

    FML.
    Last edited by iFeel; 05-14-2017 at 03:04 PM.
    "Doesn't matter what the question is, God is definitely the answer..."

  19. #38
    Torrents.ro Member Patriot's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Eterna Terra Nova
    Posts
    2,598

    Default

    Quote Originally Posted by iFeel View Post
    Da, a fost primul lucru pe care l-am verificat.

    Acum se da check la torrente si acolo.
    Dintre torrentele la care s-a terminat de facut check, care sunt de pe trackerele cu probleme, niciunul nu e recunoscut de trackere. Tot unconnectable.

    FML.
    Intre timp te gandesti la un alt router, cumpara unul gigabit tp-link archer este cel mai bun, apoi cred ca ai si ceva in windows de te blocheaza, alta explicatie nu este
    cu setarile utorrent de care ti-am zis si cu routerul gigabit fac minim 40 gb upload , la 300 de torente in 10 ore , fara ca niciunul sa fie nou

  20. #39
    Torrents.ro Member iFeel's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    about:blank
    Posts
    257

    Default

    Quote Originally Posted by Patriot View Post
    Intre timp te gandesti la un alt router, cumpara unul gigabit tp-link archer este cel mai bun, apoi cred ca ai si ceva in windows de te blocheaza, alta explicatie nu este
    cu setarile utorrent de care ti-am zis si cu routerul gigabit fac minim 40 gb upload , la 300 de torente in 10 ore , fara ca niciunul sa fie nou
    Vreau sa-mi iau un router nou. La win nu cred sa fie problema ca tot asta il am, si l-am avut si inainte sa intervina problemele...
    "Doesn't matter what the question is, God is definitely the answer..."

  21. #40

    Default

    Ai verificat pentru ce IP ai port forwarding? La un moment dat (nu stiu din ce motive), routerul meu a schimbat IPul local pentru desktop, si nu intelegeam de ce e portul inchis desi facusem port forwarding. (N-am citit tot threadul, sorry daca a mai sugerat cineva asta)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •