Results 1 to 11 of 11

Thread: Problema afisare litere -forumuri, livescore etc.

  1. #1

    Default Problema afisare litere -forumuri, livescore etc.

    Am problema asta de ceva timp. Pe unele site-uri, printre care si T.ro, prima litera indicata de sageata nu este afisata... in intregime!
    Si dupa cum se vede, intreaga coloana prezinta acelasi defect.
    Dupa voi cam ce-ar fi? Placa video, monitor?
    Attached Images Attached Images   

  2. #2
    #Bibliopovestaș GypsyHunter's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
    Posts
    357

    Default

    zoom out la pagina si apoi zoom in si vezi daca se rezolva
    That moment when you start hating arab people more than local gypsies

  3. #3

    Default

    Era bine sa fie asa simplu,..dar nu e.

  4. #4
    #Bibliopovestaș GypsyHunter's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
    Posts
    357
    That moment when you start hating arab people more than local gypsies

  5. #5

    Default

    Incearca sa dai si un reset la browser. Scrii "about:support" in url bar si apoi apesi pe "Refresh".

  6. #6

    Default

    Sau poti crea alt profil ff, daca ai un numar considerabil de extensii, scripturi etc.
    Apropo, de FF e vorba? Pentru ca ori nu sunt eu atent, ori nimeni nu a confirmat asta...

  7. #7

    Default

    Da, Firefox.
    Baieti, nu cred ca e de la browser, intrucat de curand am facut reinstalare OS si inca dinainte avea buba asta. Am facut si update la video driver si degeaba. Mi-e sa nu fie ceva de la monitor (are vreo 10 ani), dar as putea sa fac o proba pe alt pc sa fiu mai sigur.

  8. #8
    #Bibliopovestaș GypsyHunter's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
    Posts
    357

    Default

    Poate nu ai setata frecventa corecta a monitorului. Gen sa fie pe 59Hz inloc de 60hz
    That moment when you start hating arab people more than local gypsies

  9. #9

    Default

    Poate ai activat vreo extensie sau script care blocheaza niste div-uri. Asa am facut eu demult cu ABP, am blocat un div enevervant pe un site, nu am fost atent sa restrang aria, si dupa o zi am observat dreptunghiuri goale pe alte site-uri. Sau am dezactivat, de curand redarea automata a clipurilor video html si consecinta a fost ca browserul nu mai reda nici o bucla .gifv...

    De la monitor sau font nu are cum sa fie, pentru ca ar fi ceva foarte ciudat ca monitorul, sau sistemul de operare sau fontul in sine sa desemneze o alta dimensiune pentru prima litera.

    Sigur nu folosest text scaling la nivel de OS?

    Ar mai fi o optiune, care am observat-o si eu o singura data pe un site (sincer nu mai stiu care) si anume ca imaginea din stanga textului care poate fi un bullet (cum e cel galben de pe una din imagini) dar de multe ori e acel bullet impreuna cu fundalul sau cu tot care nu e scalat ca lumea trecea putin peste text.

    Sau ai setat vreo rezolutie ciudata 1366x768 vs 1360x768 (sau ceva asemanator)?

  10. #10
    Retired from p2p Crosshair's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Bucuresti & Ploiesti
    Posts
    1,535

    Default

    Dai un restart cu add-onurile disabled.

  11. #11

    Default

    Revin cu solutia. Se pare ca de la browser era...totusi. Am facut update la ultima versiune. Unele add-onuri nefiind compatibile cu el nu le-am mai instalat, asa ca astea trebuie sa fii fost.

    Mersi!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •