Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 40

Thread: PC-ul porneste greu

  1. #1
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default PC-ul porneste greu

    Nu stiu daca este hardware sau software dar cand pornesc PC-ul, sta in pasul asta vreo 15-20 de minute (cateodata, nu intotdeauna).

    https://i.imgur.com/i3PeFdb.jpg

    I s-a mai intamplat cuiva ?
    Ie bine sa fii prost!

  2. #2

    Default

    Ai făcut ultimul update ?
    Am observat asta la mai multe PC-uri cu Win10, după update la versiunea 1709. Cu 1703 nu am întâlnit...
    Dar sigur o să vină old_music să îți spună ce și cum...

  3. The Following User Says Thank You to BlasterX For This Useful Post:

    FlameMan (10-21-2017)

  4. #3
    Torrents.ro Member Patriot's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Eterna Terra Nova
    Posts
    2,648

    Default

    Quote Originally Posted by BlasterX View Post
    Ai făcut ultimul update ?
    La BIOS poate, dupa cum vad el sta mult in Bios pana sa deschida windows

  5. #4
    Know Jesus, Know Peace. No Jesus, No Peace. XayD's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    627

    Default

    Poate fi de la sursa. Verifica si placa de baza de condensatori umflati.
    Dacă îl ai pe Dumnezeu de partea ta, totul devine clar” - Ayrton Senna

  6. #5

    Default

    S-ar putea sa fie din cauza paharului ca l-ai lasat gol :tooth:

  7. The Following User Says Thank You to ieseanul For This Useful Post:

    Idiux (10-21-2017)

  8. #6

    Default

    Ieri m-am confruntat cu ceva asemanator ,in cazul meu de vina era unul din hdd .I-am schimbat locul pentru o mai buna ventilatie si acum nu mai am probleme.

  9. #7
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default

    Quote Originally Posted by Patriot View Post
    La BIOS poate, dupa cum vad el sta mult in Bios pana sa deschida windows
    Am American Mega Trends Inc. P1.60 04/07/2013

    Quote Originally Posted by BlasterX View Post
    Ai făcut ultimul update ?
    Am observat asta la mai multe PC-uri cu Win10, după update la versiunea 1709. Cu 1703 nu am întâlnit...
    Dar sigur o să vină old_music să îți spună ce și cum...
    Am 10 Pro 1703
    Ie bine sa fii prost!

  10. #8

    Default

    Quote Originally Posted by MusicON View Post
    Nu stiu daca este hardware sau software dar cand pornesc PC-ul, sta in pasul asta vreo 15-20 de minute (cateodata, nu intotdeauna).

    https://i.imgur.com/i3PeFdb.jpg

    I s-a mai intamplat cuiva ?
    HDD-ul e pe moarte .

  11. #9
    Ciobolingozaur Martzy's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Hover to see Location!
    Posts
    2,094

    Default

    Cel mai bine iei un SSD, sa vezi cum zbarnaie.

  12. #10
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default

    Am SSD, bootez de pe SSD.
    Am 2 HDD-uri pentru stocare.
    Ie bine sa fii prost!

  13. #11
    Ciobolingozaur Martzy's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Hover to see Location!
    Posts
    2,094

    Default

    Ai incercat sa le scoti pe alea 2 si sa lasi doar SSD? Oare e la fel?

  14. #12
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default

    Nu am incercat.
    Fac maine "manevre" si revin cu post.
    Ie bine sa fii prost!

  15. #13

    Default

    Quote Originally Posted by firstnamejhon View Post
    HDD-ul e pe moarte .
    Ai putea sa ai dreptate,dar fara un utilitar ,in cazul meu am folosit HDTune,nu are de unde sa stie.

  16. #14
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default

    Am HDTune, imi arata la toate 3 ca sunt ok.
    Ie bine sa fii prost!

  17. #15

    Default

    Atunci iese din ecuatie problema cu hdd

    //Edit

    Verifica daca ai suficient spatiu ,dezinstaleaza programele care se deschid odata cu PC,putem sa luam in calcul si memorie insuficienta,update drivere si windows ,ai spus ca nu ai probleme cu hdd asa ca nu mai trebuie o defragmentare.Sper sa te ajute.
    Last edited by privat; 10-21-2017 at 10:16 PM.

  18. #16

    Default

    Am patit chestia asta pe storage (tot cu build-ul 1703) cu un SSD M2 Sandisk cu health de 98% in SSD life. Aplicatia Sandisk Dashboard (sau ceva de genul) ma anunta dupa fiecare restart ca o anumita componenta din Acronis True Image incerca sa umble la MBR. Le-am scos pe ambele. Ulterior n-am mai avut probleme. Fac update la 1709. Poate mai porneste dupa. :P

    Incearca sa verifici parametrii SMART de la SSD cu SSD life, aplicatia aferenta de la producator sau orice alta aplicatie pe care o ai la indemana si stie sa citeasca.

  19. #17
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default

    Am SSD HyperX Savage 120GB SATA-III 2.5 inch

    O sa incerc maine cu SSD Life.
    Ce aplicatie are Kingston ?
    Ie bine sa fii prost!

  20. #18

  21. #19
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default

    Parametrii SMART sunt toti 100, mai puti temperatura care este la 64 /100 si are 36 grade

    https://imgur.com/a/yUZdn

    La events scrie : Detected as a secondary drive....
    Asta sa fie ?
    Ie bine sa fii prost!

  22. #20
    Torrents.ro Member TheFlash's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Constanta
    Posts
    1,094

    Default

    incearca un update de firmware la ssd

    L.E.: M-am uitat dupaia pe poza ta si scrie acolo ca nu exista firmware mai nou

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •