Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 50

Thread: Port mapping failure - qbittorrent

  1. #1
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cumpar Bocanci !
    Posts
    3,216
    Blog Entries
    3

    Default Port mapping failure - qbittorrent

    Salut,
    Am trecut la fiberlink 1 000 de la fiberlink 100 si am primit si un router nou, un ZTE F660RV1.
    Mi-am facut setarile, am facut test de viteza, totul ok (950 mbps download si ~550 mbps upload). Eu zic ca-i bine
    Problema o am in qbittorrent, in execution log https://i.imgur.com/T4bzHyE.png
    La tracker status scrie asa "A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond".

    Eu inteleg ca qbittorrent nu comunica cu tracker-ul (czteam, torrentday, iptorrents) si nu primeste confirmare de la acesta. Mentionez ca pe unele trackere imi intra la seed dar pe astea nu.

    Ce sa fac pentru a nu le da pe celelalte peste cap ?

    In utorrent stau la seed fara probleme doar ca imi zice https://i.imgur.com/aJQJRn1.png .
    ///Am rezolvat cu utorrent-ul, ramane qbt.
    Last edited by MusicON; 11-30-2017 at 06:35 PM.
    Ie bine sa fii prost!

  2. #2

    Default

    Slaut,

    Tre' sa faci port forward din setarile router-ului pentru portul folosit in Qbitorrent, Mai simplu (dar nu foarte ok din punct de vedere al securitatii) e sa activezi DMZ pentru IP-ul local alocat pe statia unde ai instalat clientul.

  3. #3
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cumpar Bocanci !
    Posts
    3,216
    Blog Entries
    3

    Default

    Trebuie sa schimb vreo setare aici ?

    https://i.imgur.com/9jbgkJv.png
    Last edited by MusicON; 11-30-2017 at 09:43 PM.
    Ie bine sa fii prost!

  4. #4

    Default

    Ai putea sa bifezi sa foloseasca un port diferit de fiecare data cand pornesti programul
    Daca ai uPNP si router-ul suporta asta, atunci programul va "negocia" cu router-ul si va creea automat port forwarding pe acel port random si vei fi conectabil samd.

    Daca nu va merge, alege un port random si apoi mergi in configuratia la router si fa forwarding de la router la pc.
    Buzzwords Ltd, unregistered company in England, Whales and Dolphins
    Value-added, synergistic forward thinking outside of the box solutions for the discerning employer with core competency metrics - touch base or ping us for more information on how you can improve your customer facing intuitive interfaces, transition your e-business mindshare, incentivize revolutionary technologies and evolve e-business solutions.

  5. #5
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cumpar Bocanci !
    Posts
    3,216
    Blog Entries
    3

    Default

    Eu ma intreb de ce mergea inainte fara port fordward si acum nu....
    Ie bine sa fii prost!

  6. #6

    Default

    Poate router-ul asta nou nu are UPNP activat by default si ala vechi avea... sau alte setari din router.
    Buzzwords Ltd, unregistered company in England, Whales and Dolphins
    Value-added, synergistic forward thinking outside of the box solutions for the discerning employer with core competency metrics - touch base or ping us for more information on how you can improve your customer facing intuitive interfaces, transition your e-business mindshare, incentivize revolutionary technologies and evolve e-business solutions.

  7. #7
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cumpar Bocanci !
    Posts
    3,216
    Blog Entries
    3

    Default

    Type PPP
    Connection Name INTERNET
    IP Version IPv4/v6
    NAT Enabled


    Ai asa idee ce setari as putea face ?
    Ie bine sa fii prost!

  8. #8

  9. #9
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cumpar Bocanci !
    Posts
    3,216
    Blog Entries
    3

    Default

    Lasa astea, ma intereseaza alta solutie.
    Ie bine sa fii prost!

  10. #10

    Default

    Pai nu ai alta solutie. Si eu mi-am bagat Fiberlink 1000 in urma cu 2-3 saptamani si fiind noob, nu avusem niciodata router inainte, m-am mirat ca nu pot face ratie de 1 cu net GBits. Wft am zis, ceva nu e bine. Si la mine in utorrent torrentele intrau la seed, dar cum nu era portul deschis nu se conecta nici dreacu la mine. Apoi dupa ce am "gugalit" putin, am dat de tutorialul ala de mai sus, am facut port forward, amu merge de rupe.

    https://imgur.com/a/tadyh

  11. #11
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cumpar Bocanci !
    Posts
    3,216
    Blog Entries
    3

    Default

    Nu merge nici cu port fordwarding. Imi da aceeasi eroare.
    Ie bine sa fii prost!

  12. #12

    Default

    MusicON opreste firewalul din router.
    La routerul meu(alt model) aveam Upnp dezactivat din default dar mergea oricum.(cauta setarea cu upnp si activeaza)
    Ce e asa de complicat cu port forwarding?! Te duci acolo in setari la router iei un port range si ii dai whitelist.

  13. #13

    Default

    A explicat mai sus ca deja a facut redirectionare de poturi. Poate fi de la firewall-ul routerului, poate fi de la un firewall mai. agresiv third party instalat. Pot exista si alte cauze. Nu trebuie sa il certi. Ideea e sa ne ajutam.

  14. #14
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cumpar Bocanci !
    Posts
    3,216
    Blog Entries
    3

    Default

    Nu am nimic third party, nu am nici macar antivirus.
    Tin in qbittorrent la seed pe 8 trackere. Pe 3 dintre ele (ipt, td si czteam) am problema de mai sus. Restul sunt ok.

    ///Si nu am virusi, daca ii trece vreunuia prin cap asa ceva.
    Ie bine sa fii prost!

  15. #15

    Default

    nu are legatura cu problema ta, dar de unde stii ca nu ai virusi? mai ales tinand cont ca ai zis ca nu ai antivirus

  16. #16
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cumpar Bocanci !
    Posts
    3,216
    Blog Entries
    3

    Default

    Nu am nene virusi, am windows-ul reinstalat de putin timp. Plus ca am problema aia doar pe 3 trackere sin 8.
    Ie bine sa fii prost!

  17. #17
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cumpar Bocanci !
    Posts
    3,216
    Blog Entries
    3

    Default

    Am facut update la qbittorrent 4.0.2 si nu imi mai apare acea eroare.
    Dar....pe IPT de exemplu care are 3 trackere. La empire host imi zice "Working" iar la celelalte 2 : stackoverflow si ssl.ipt imi zice "Not contacted yet".
    Cand verific portul 8999 aici https://portchecker.co/check , im zica ca "Port 8999 is closed."

    IAR nu pot face port forwarding, nu stiu ce dracu are.
    Ie bine sa fii prost!

  18. #18

    Default

    ia si tu un router mai de doamne ajuta, ala de la RDS e cam bomba

  19. #19

    Default

    Daca nu are nevoie de wireless, nu are de ce sa mai dea banii pe alt router. E suficient ala de la RDS. La wireless is total de acord cu tine. Router-ul de la RDS e petarda rau.

  20. #20
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cumpar Bocanci !
    Posts
    3,216
    Blog Entries
    3

    Default

    Chiar am nevoie de wireless, 2 telefoane, un laptop si Smart TV-ul unde ma uit prin wireless la filme/seriale.
    Ie bine sa fii prost!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •