Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 21 to 40 of 54

Thread: Port mapping failure - qbittorrent

  1. #21
    Torrents.ro Member radunic's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Ploiesti
    Posts
    254

    Default

    Quote Originally Posted by MusicON View Post
    Am facut update la qbittorrent 4.0.2 si nu imi mai apare acea eroare.
    Dar....pe IPT de exemplu care are 3 trackere. La empire host imi zice "Working" iar la celelalte 2 : stackoverflow si ssl.ipt imi zice "Not contacted yet".
    Cand verific portul 8999 aici https://portchecker.co/check , im zica ca "Port 8999 is closed."

    IAR nu pot face port forwarding, nu stiu ce dracu are.
    Asa am patit si eu in trecut dar acum vad ca merge bine. Baga un port intre 50000-60000,iar atunci cand te da neconectabil mai da restart la client. Si eu am un router ZTE,de la el merg cu un cablu de 20 m ,prin 2 pereti, la un router Tp link 3600 de la care merg cu un cablu la un calculator si cu un alt cablu ma intorc inapoi 20 de metri la calculatorul pe care-l folosesc,plus ca am 3 televizoare conectate prin wireless si un mediaplayer egreat. Langa routerul ZTE am si un extender pentru a-mi marii suprafata de wireless. O nebunie totala si totusi am o conexiune belea. O sa rezolvi problemele astea cu siguranta. Bafta!

  2. #22

    Default

    Apoi atunci trebuie sa cumperi neaparat un router. Asta de la RDS nu face fata la asa ceva.

  3. #23

    Default

    Quote Originally Posted by bo0yeman View Post
    Apoi atunci trebuie sa cumperi neaparat un router. Asta de la RDS nu face fata la asa ceva.
    Da ,echipamentul standard pe care il da rds e bomba si de multe ori neconfigurabil(numai ei il pot configura printr-un cont master) ,mai bine ceri sa treaca routerul de la ei in mod bridge si te conectezi in alt router.

  4. #24
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default

    Cred ca-i dus router sau....nu l-au configurat ei bine de la bucuresti.
    Imi da mereu Conecion Error in jocuri dar revine instant.
    Cand sunt pe irc imi da Connection rested by peer.
    Ie bine sa fii prost!

  5. #25

    Default

    In afara de ONT-ul (media converter-ul) si smart card-ul CI+ nu mai folosesc nimic de la ei si nici nu cred ca se va intampla prea curand.
    Practic ce ai tu acolo este un ONT care si niste functii de router. Din ce stiu firmware-ul instalat este modificat iar acces-ul este foarte limitat. Nu cred ca ti-au dat parola pentru acces la interfata web de configurare, nu?!

    Eu personal daca as fi in situatia ta as seta porcaria in mod bridge (cel mai probabil e posibila chestia asta doar cu ajutorul celor de la serviciul de relatii clienti, ei sunt singurii care au access full pe el, faptul e stupid) si as conecta un router serios la el.
    Am citit pe un alt forum ca la solicitarea iti pot activa portul LAN 4 pentru brige. Cica e dezactivat UPnP.

    Eu am un ONT Huawei de la ei la care am conectat un router TPLink Archer C7. click daca ai chef de lecturat.

  6. The Following User Says Thank You to nikalai2 For This Useful Post:

    MusicON (12-02-2017)

  7. #26
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default

    Interfata WEB este asta http://192.168.1.1/ si am acces la ea.
    Ie bine sa fii prost!

  8. #27
    Torrents.ro Member Patriot's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Eterna Terra Nova
    Posts
    2,647

    Default

    Quote Originally Posted by MusicON View Post
    Cred ca-i dus router sau....nu l-au configurat ei bine de la bucuresti.
    Imi da mereu Conecion Error in jocuri dar revine instant.
    Cand sunt pe irc imi da Connection rested by peer.
    ia cauta mai nene ma un firmware pebtru router de ultima ora si updateaza-l, poate ai noroc

  9. #28
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default

    Am facut ticket pe digi care si m-au sunat.
    Cica la ei totul este ok dar o sa mai faca investigatii.
    Ma gandesc la https://www.pcgarage.ro/routere-wire...-link/ac-1750/
    Ie bine sa fii prost!

  10. #29

    Default

    Ia si tu ceva serios, daca tot iei. Chiar si la pret sh e "altceva", acum ca tot ai gigabit.
    A doua varianta ar mai fi asta dar fara wifi AC.
    Daca vrei doar router si sa folosesti routerul actual ca AP, poti lua asta si iesi mai ieftin, e chiar mai potent hardware decat cele de la mikrotik dar e doar router fara wifi. Astfel iesi mai ieftin. Va trebui sa-i pui ultimul firmware pentru a beneficia de hardware offload si astfel sa atingi intre 890 si 950 mbps. Fara scoate undeva intre 570-690 mbps.
    Last edited by Kynyo; 12-02-2017 at 08:18 PM.

  11. #30

    Default

    "Jucariile" de la Microtik is foarte faine pentru pretul lor dar uneori iti cam prinzi urechile prin setari.

  12. #31

    Default

    Pentru inceput quicksetup e de un real ajutor, restul cu putin timp si rabdare se poate rezolva.

  13. #32
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default

    Nu atat pe un router , Archer C7 a depasit bugetul.
    Ie bine sa fii prost!

  14. #33

    Default

    Quote Originally Posted by Patriot View Post
    ia cauta mai nene ma un firmware pebtru router de ultima ora si updateaza-l, poate ai noroc
    Firmware updateaza de la ei, dai tu flash dar la orice restart isi ia firmware de la ei.
    Nu iei orice firmware de pe net trebuie sa iei tot firmware-ul lor pentru ca are date de identificare si sa il editezi.
    Eu cred ca e de la firewall-ul routerului si la IP flood sau fragmented IP sau orice altceva ii da disconnect sau reconnect sau ceva similar, asa se mai intampla cand ai multe IP-uri conectate la tine sau cand reteaua locala e proasta.

  15. #34
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default

    Am vorbit cu baietii de la IT !
    Raspunsul lor a fost scurt si la obiect : ONT-ul/Router-ul sau cum dracu vreau eu sa ii zic este blocat de ei din service. Nu am voie sa fac port forwarding din el, nu am acces la Firewall si multe altele. Au zis ca asta este politica companiei.
    Trebie sa cumpar unul separat.
    Ie bine sa fii prost!

  16. #35

    Default

    Au ei motivele lor pertinente probabil pentru ca au blocat acces-ul insa mi se pare stupid sa oferi abonament gigabit (da stiu, banda nu e garantata, viteza mare depinde de multi factori precum PC-ul folosit, configuratie, peer etc.) si sa nu oferi acces functii de baza.
    Sau se gandesc probabil ca vrea coana Mita sa faca streaming 4K cu impaturit sarmalele!?

    Am uitat sa iti spun ieri ca pe softpedia, forumul lab501 (probabil si pe alte forumuri) exista un angajat de-al lor ("digihelper) care ofera suport.
    Last edited by nikalai2; 12-03-2017 at 03:07 PM.

  17. #36
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default

    Am mai incercat o vartiana tot cu zte-ul asta.
    Am schimbat DNS Server cu cel de la google pentru ca asta al meu era acelasi cu Default Gateway-ul...
    Mi-am setat ip static (am pus 192.168.1.2) si am facut port forwading dar degeaba...tot nu merge.

    Am facut asta https://portforward.com/networking/s...windows-10.htm
    Si asta de n ori https://portforward.com/zte/f660/

    Si culmea, whatsmyip address zice ca ip-ul meu este 86.XXX.XX.XX deci nu s-a schimbat.
    Last edited by MusicON; 12-08-2017 at 05:00 PM.
    Ie bine sa fii prost!

  18. #37
    Vreau o Tara Ca Afara iLink's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    PROFM
    Posts
    8,894
    Blog Entries
    98

    Default

    Daca cumparai Asus te durea la basca, dar asa te-ai calicit si cumperi ...

    Quote Originally Posted by MusicON View Post
    Am vorbit cu baietii de la IT !
    Raspunsul lor a fost scurt si la obiect : ONT-ul/Router-ul sau cum dracu vreau eu sa ii zic este blocat de ei din service. Nu am voie sa fac port forwarding din el, nu am acces la Firewall si multe altele. Au zis ca asta este politica companiei.
    Trebie sa cumpar unul separat.
    Daca te referi al zdreanta de router de la rds, da, daca nu ai acces admin cum am avut eu nu poti modifica mai nimic, ca daca ai admin sa nu crezi ca munti muntii din loc, asa soft ciuruit,doar la rds vezi,



    Cel mai bine e sa cumperi router pe care sa pui soft alternativ,altfel degeaba.

    Radio īnseamnă PRO FM
    I
    Top 3 motive sa citesti RecoverTRO
    E ţara īn care se īntāmplă īn fiecare zi cāte ceva

  19. #38
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default

    De ce sa pun un alt soft pe un router nou cand pot sta cu al lui ?

    ///

    Nu m-am calicit doar ca am vrut sa mai incerc. De cumparat oricum cumpar.
    Ie bine sa fii prost!

  20. #39
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default

    Exact problema mea, al doilea post https://www.mygarage.ro/retelistica/...de-la-rds.html
    De abia astept sa ajung noul router.
    Ie bine sa fii prost!

  21. #40
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3
    Ie bine sa fii prost!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •