Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 54 of 54

Thread: Port mapping failure - qbittorrent

  1. #41
    Torrents.ro Member radunic's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Ploiesti
    Posts
    254

    Default

    Quote Originally Posted by MusicON View Post
    Eu nu prind nici jumatate din viteza asta.

  2. #42
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default

    Ce PC ai ? Sunt multi seederi ? Seederii aia au seedbox-uri ? In poza aia sunt multi cu seedbox-uri.
    Ie bine sa fii prost!

  3. #43
    Torrents.ro Member radunic's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Ploiesti
    Posts
    254

    Default

    Utorrentul in setez sa descarce cu 50MB/s ,adica la jumatate ca altfel se blocheaza cand ajunge pe la 90MB/s, iar qbittorrentul mai mult de 30MB/s nu descarca.

    https://imgur.com/a/vg7kD
    Last edited by radunic; 12-12-2017 at 05:47 PM.

  4. #44
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default

    Print Screen-ul meu este din qbittorrent si nu a "crapat"
    In utorrent nu am trecut de 45 mb/s
    Ie bine sa fii prost!

  5. #45

    Default

    impresionanta viteza de upload ai...

  6. #46
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default

    Eram singurul leecher, ce viteza de upload sa am ?
    Ie bine sa fii prost!

  7. #47

    Default

    poti sa faci upload si daca esti singurul leecher

  8. #48

    Default

    Quote Originally Posted by TheDog View Post
    poti sa faci upload si daca esti singurul leecher
    Aia numai cu ratio master

  9. The Following 2 Users Say Thank You to asneter For This Useful Post:

    MusicON (12-12-2017), oldmusic (12-12-2017)

  10. #49
    Torrents.ro Member oldmusic's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    prea multe vrei sa stii
    Posts
    1,947

    Default

    Quote Originally Posted by TheDog View Post
    poti sa faci upload si daca esti singurul leecher
    Tu si cu Chuck Norris puteti face upload de la seeder.

  11. #50
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default

    Quote Originally Posted by TheDog View Post
    poti sa faci upload si daca esti singurul leecher
    Nu cred ca erai atent cand ai scris.
    Am fost singurul leecher, nu mai downloada nimeni in afara de mine deci nu aveam catre cine sa fac upload.
    Ai inteles ?
    Ie bine sa fii prost!

  12. #51

    Default

    ba am fost foarte atent
    asneter a inteles din prima...

  13. #52
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default

    Atentiune


    Toti astia care cititi aici.
    Rezolvarea problemelor mele este urmatoarea:
    -Mi-au trecut router-ul in mod bridge.
    -Mi-au acordat IP Public Dinamic . Inainte aveam ip privat, de aceea eram neconectabil. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ii sunati si sa le cereti asta. Acum toate port-urile mele cand le verific sunt OPEN.
    -UPnP este dezactivat pe ZTE-ul lor. Acum este activat.

    Dupa ce vi-l pune in mod bridge tineti apasat pe butonul de RESET minin 15 secunde pentru al reseta de tot si a ii dezactiva interfata web proprie. Va logati doar pe interfata noului router.

    Si cam atat.
    Acum trebuie sa imi dau seama cum ma pot conecta cu mai mult de un dispozitiv pe reteaua wireless de 5 Ghz


    Inca ceva. Cum va dati seama ca aveti ip privat ? Simplu, IP-ul ce vi-l arata whatsmyipaddress.com de ex difera de ip-ul ce il aveti la status in router.
    Last edited by MusicON; 12-14-2017 at 10:41 PM.
    Ie bine sa fii prost!

  14. #53
    Torrents.ro Member oldmusic's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    prea multe vrei sa stii
    Posts
    1,947

    Default

    Quote Originally Posted by MusicON View Post
    Atentiune


    Toti astia care cititi aici.
    Rezolvarea problemelor mele este urmatoarea:
    -Mi-au trecut router-ul in mod bridge.
    -Mi-au acordat IP Public Dinamic . Inainte aveam ip privat, de aceea eram neconectabil. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ii sunati si sa le cereti asta. Acum toate port-urile mele cand le verific sunt OPEN.
    -UPnP este dezactivat pe ZTE-ul lor. Acum este activat.

    Dupa ce vi-l pune in mod bridge tineti apasat pe butonul de RESET minin 15 secunde pentru al reseta de tot si a ii dezactiva interfata web proprie. Va logati doar pe interfata noului router.

    Si cam atat.
    Acum trebuie sa imi dau seama cum ma pot conecta cu mai mult de un dispozitiv pe reteaua wireless de 5 Ghz


    Inca ceva. Cum va dati seama ca aveti ip privat ? Simplu, IP-ul ce vi-l arata whatsmyipaddress.com de ex difera de ip-ul ce il aveti la status in router.
    Ai rezolvat toate? ar fi pacat, fara postarile de aici forumu va fi mai sarac.

  15. The Following User Says Thank You to oldmusic For This Useful Post:

    iLink (12-16-2017)

  16. #54
    Soldier of love MusicON's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    x
    Posts
    3,250
    Blog Entries
    3

    Default

    Echivalentul tuturor postarilor tale.

    Name:  attachment.gif
Views: 27
Size:  10.7 KB
    Ie bine sa fii prost!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •