![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||||||||||||||
|
DH™
Blog Entries: 4
|
Nici nu stiu daca deschid topicul unde trebuie.
Acum cateva zile, un prieten mi-a zis ca si-a luat de prin italia un PC. Monitorul e o plasma, PC e inclus prin spatele plasmei pe acolo, tastatura e din silicon - poti sa o faci minge sa te joci cu ea prin casa..... spunea ca are pretul in jur de 2.000 euro exista asa ceva? daca da, spuneti-mi si mie cum se numeste sa nu mor prost
|
|
||||||||||||||
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||
|
Since 1919
Blog Entries: 87
|
Quote:
... Sigur gasesti pe undeva, la vreo 50 lei [maxim]Daca vrei te ajut cu o poza
|
|
|||||||||||||||
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||
|
Let's be friends!♫♥
|
Quote:
![]() am avut un A4tech...si-am dat tata-n ia cat am putut: pumni, picioare si chiar ajunsesem sa ma cred cowoboy si sa fie a dracu daca a avut ceva! Am avut alta, nu mai stiu firma, si am sters-o si eu de praf si ce dracu i-oi fi facut ca n-a mai mers! ![]() Momentat sunt pe un Delux, insa n-am probleme cu ea )
|
|
|||||||||||||||
|
|
#8 (permalink) | ||||||||||||||
|
Retired from p2p
|
da, am vazut si eu la mall asta siliconata. Cred ca dau maine o fuga pe acolo si o iau. Ii fac botezul dand-o de toti peretii mai intai
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#10 (permalink) | ||||||||||||||
|
keyboard user
|
@DH1,
poate de asa ceva zici ![]() Asta se poate rezolva relativ simplu si eftin. Eu as face astfel: 1. LCD - unu de 32 inch - pe la 1500 ron ~ 400 euro 2. PC ION Intel® Atom - undeva pe la 1000 Ron ~ 250 Euro 2 Gb Ram 250 hdd Ge Force seria 9 Suport Video HD 1080p - nu stiu ce vrea sa zica cu asta 3. Un suport improvizat sau nu - ? pret ? 4. Tastatura si mouse wireless - de la 80 ron ~ 20 euro 5. Cablu Hdmi - 25 ron ~ 6 euro Nu te vei juca ultimele jocuri aparute cu el, dar pentru internet si multimedia e suficient. Cost total: 400 + 250 + 20 + 6 = 676 euro ~ 2700 ron, la care se adauga pretu acelui suport al carui pret nu-l stiu pt ca nu l-am cautat, iar daca nu exista asa ceva, cum romanu e inventiv il lipesti cu superglue )
|
|
|
||||||||||||||
| The Following User Says Thank You to psionic For This Useful Post: | Stiglitz (06-21-2010) |
|
|
#11 (permalink) | ||||||||||||||
|
Bad Boy for Life
Blog Entries: 2
|
Suport video HD 1080p - se refera la faputl k LCD-ul tau de 32" de 400 de euro sa fie si HD...rezolutie de 1920X1080...
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#12 (permalink) |
|
Banned
nu se merita asa ceva, e mai mult un moft preturile sunt cel putin prohibitive pentru ceea ce ofera ;
cu banii pe asa ceva isi construieste omul un sistem de ultima generatie - core i7 975 , HD5770 etc , doar ca sa ai mai putin de carat cu tine sau pentru a economisi putin spatiu sub birou pe care oricum nu ai cu ce altceva sa il ocupi mi se pare o prostie |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|