![]() |
|
|
|||||||
| Torrents Discutii despre ce torrents cautam / gasim |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||||||||||||||
|
Extreme User
|
![]() Regia: Guy Ritchie Distributie: Rachel McAdams, Jude Law, Robert Downey Jr. Gen film: Thriller/Mister/Acţiune Durata: 128 minute Premiera in Romania: 01.01.2010 Sherlock.Holmes.DVDRip.XviD-DiAMOND THEATRE DATE : 12/25/09 RELEASE DATE : 03/10/10 STORE DATE : 03/30/10 GENRE : Action | Adventure | Crime ... RUNTiME : 2 hours 8 minutes RATiNG : 7.6/10 59,551 votes ViDEO : 1134 kbps AUDiO : 384 kbps 6ch. RESOLUTiON : 624x352 1.77:1 # DiSCS : 2 SUBS : Eng | Fre | Spa Sherlock Holmes şi-a construit reputaţia dezlegând cele mai încâlcite enigme. Cu ajutorul doctorului John Watson, colaboratorul său de încredere, renumitul “detectiv consultant” a devenit indispensabil pentru descoperirea infractorilor de orice fel, bazându-se fie pe puterea sa de observaţie, pe deducţia sa infailibilă, fie, la nevoie, pe forţa pumnului. Dar acum, deasupra Londrei se adună norii unei ameninţări cu care Holmes nu s-a mai confruntat până acum…dar pe care abia o aşteaptă. După un şir lung de crime violente de tip ritual, Holmes şi Watson sosesc la timp pentru a o salva pe ultima lui victimă şi pentru a-l prinde pe ucigaş: recidivistul Lord Blackwood. În timp ce se apropie data osândei sale prin spânzurătoare, Blackwood—care îi terorizase pe colegii de puşcărie şi totodată pe gardieni cu puterea sa de a stârni şi folosi forţele răului îl previne pe Holmes că moartea nu va avea nicio putere asupra sa, iar după cum se va vedea, execuţia va eşua conform planurilor lui Blackwood.
|
|
||||||||||||||
| The Following User Says Thank You to razvanultra55 For This Useful Post: | johnny89 (03-10-2010) |
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||
|
Doctor Who
|
Quote:
720p: Sherlock Holmes 720p Bluray x264-CBGB 1080p: Sherlock Holmes 2009 1080p BluRay x264-SECTOR7 |
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#3 (permalink) | ||||||||||||||
|
DiRector'ScuT TzUsKa
|
Mi-a placut foarte mult filmul, il vazusem mai demult... dar am sa-l mai vad inca odata HD.
|
|
||||||||||||||
|
|
#6 (permalink) | ||||||||||||||
|
I Love Alexandra
Blog Entries: 25
|
L-am vazut acum, nu m-a impresionat, chiar plictisitor pe alocuri. Nea sherlock stia karate?
). Frumoase slowmotion-urile cu pumni si scena de bum de la fabrica, mi-a adus aminte de 300. In rest , neimpresionant.6 de la mine |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#7 (permalink) | ||||||||||||||
|
Junior User
|
Nu stia karate.
Mie mi-a placut filmul chiar daca nu s-a bazat in totalitate pe povestea reala a lui Sherlock Holmes.Am inteles ca sunt discutii avansate pentru realizarea unor filme asemanatoare acestuia, avandu-i ca personaje principale pe Marco Polo, respectiv Leonardo da Vinci. |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#8 (permalink) | ||||||||||||||
|
Je maintiendrai !
Blog Entries: 1
|
Yep, personajulul lui Sir Arthur era maestru in auto-aparare end shit
.Are cel putin doua "confruntari"( din cate imi amintesc) de jujitsu pe parcursul "vietii literare".Chiar si in una din cartile lui Leblanc il cafteste pe Arsene Lupin... un picior in barba si ceva pumni(box-sport de gentilomi ) si il baga la zdup.
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|