![]() |
|
|
#4841 (permalink) | ||||||||||||||
|
Freshman
|
Salut,
Am un buffalo linkstation 1TB, cu client torrent incorporat hardware. Merge destul de bine si pe trackere private (din ro si de afara), cu conditia sa fie permis clientul pe care-l are. Au fost cazuri cand adminii mi-au cerut peer id-ul lui si li l-am dat, dupa care a mers. Se pricepe cineva din echipa sa modifice setarile in asa fel ca sa mearga si pe TB? merci |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#4842 (permalink) | ||||||||||||||
|
Senior User
|
as vrea si eu sa intreb de ce nu pot sorta o anumita categorie.. by seeders sau size sau etc? Selectez o categorie si cand dau sort by seeders, size, etc sorteaza toate categoriile.
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#4844 (permalink) | |||||||||||||||
|
DiRector'ScuT TzUsKa
|
Quote:
@didi4bmw ... eu folosesc pe TBS uTorrent 1.7.7 fara pierderi, de 2 ani.
|
|
|||||||||||||||
| The Following User Says Thank You to bubucea For This Useful Post: | semizeu (02-08-2010) |
|
|
#4845 (permalink) | ||||||||||||||
|
Power User
|
uTorrent 2.0 Torrent - a (very) tiny BitTorrent client
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#4846 (permalink) | ||||||||||||||
|
Freshman
|
nu stiu ce versiune de u torent am avut inainte dar aveam viteza maxima de up si down..acuma am instalt win si nu sunt prea multumit de viteza..mentionez ca am versiunea 1.5 u torent
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#4847 (permalink) | |||||||||||||||
|
DiRector'ScuT TzUsKa
|
Quote:
|
|
|||||||||||||||
|
|
#4848 (permalink) | ||||||||||||||
|
Freshman
|
e vreun staff member de la tbs aici? am 5 invitatii si nu le pot utiliza..cum fac? din profil nu pot sa fac nimic...nu e nici sectiune de help pe tracker sau contact..forumul nu afiseaza nimic..nici subtitles...
Last edited by geanner19; 02-09-2010 at 12:10 AM. |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#4849 (permalink) | |||||||||||||||
|
Senior User
|
Quote:
|
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#4850 (permalink) | ||||||||||||||
|
Dealer de usturoi
Blog Entries: 4
|
@ferdil, s-a mai explicat odată chestiunea asta. V4 este în stadiu de development. Băieții încă lucrează la el. Sunt sigur că or să țină cont și de acest mic inconvenient în versiunea finală.
![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------- "Fiţi atenţi la sens că fără sapiens... rămâneţi homo!" ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Last edited by johnake; 02-09-2010 at 01:35 PM. |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#4854 (permalink) | ||||||||||||||
|
Junior User
|
salut mereu cand intru pe tbs nu apar butoanele si nici icoanele si daca dau refresh imi da 403 - Forbidden e de la tema asta noua sau o fi de la mine ??
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#4855 (permalink) |
|
Senior User
403 e ban! asta se trage de la hit and run ,warnuri multiple ,etc.
ori e banata clasa de ip din care faci parte,in caz daca nu te inscrii la cea am zis mai sus... |
|
|
|
|
|
#4856 (permalink) | ||||||||||||||
|
Junior User
|
faza e ca nu am mai tras de mult de pe tracker si cand am tras am facut ratie 1.1 deci nu are cum sa fie de la hit & run iar warnuri nu am avut nici unu de cand am contul.
dar faza e ca imi intra pe tracker daca dau de mai multe ori pe browse sau home apare cum trebuie toata pagina incarcata normal dupa daca intru peste o ora iar nu apar butoanele icoanele si din cand in cand 403 - Forbidden de exemplu acum s-a incarcat cum trebuie |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#4857 (permalink) |
|
Senior User
gryg,tbs-ul ,e optimizat pt. firefox,alti useri cu IE cica au ceva probleme,se mai lucreaza la sursa si probabil de acolo e buba, oricum da un clean cache la browser,oricare ar fi el!
|
|
|
|
|
|
#4860 (permalink) | |
|
Senior User
Quote:
********************************************** UNLiMiTED Join Date: Oct 2007 Location: #TORRENTs.RO Posts: 2,278 Thanks: 25 ********************************************** ce crezi ca a facut pana acum? poate a plantat capsuni pt la primavara la spanioli... sau ca cautat pe x-ulescu la 00 - fara rau augur... dar sincer acum... chiar mananca pe careva la 00 problema cu TBS? Bai anlimited ai 2200 post-uri pe tr.ro. Imi e cam greu sa cred ca abia acum ti-a picat fisa cam ce/cum e cu tbs... sau poate nu (...cum ba? -ala... haidi ba ma lesi? ... e praf? ... jizas... ala ma? ... cine ba..? ala ba unlimited lol... I don't belive u... ..................................) sa-ti traiasca prietenii bro |
|
|
|
|
| Tags |
| tbs, torrentbits.ro, tracker |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|
|
LinkBack to this Thread: http://forum.torrents.ro/trackere/46-torrentbits.html
|
||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Adresa de contact TorrentBits - Softpedia Forum | This thread | Refback | 11-28-2008 08:26 PM | |
| Adresa de contact TorrentBits - Softpedia Forum | This thread | Refback | 11-09-2008 10:06 AM | |