![]() |
|
|
|||||||
| World Wide Web Descoperim impreuna lumea internetului |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 (permalink) | |
|
Banned
ar fi bine daca RDS ar achizitiona un asemenea rooter sa mai scada latentele din retea ca numa bootle-neck-uri si coliziuni sunt , viteza nu e neaparat cea mai importanta, nu trebuie 100Gbps , e buna si o viteza mai mica dar la niste latente mai scazute.
Insa sincer ma indoiesc ca va face asa ceva , pretul in sine - 90.000 de dolari nu e mult pentru o firma ca RDS , insa ceea ce va costa mult e infrastructura care trebuie upgradata HUB-uri mai performante , switch-uri mai rapide , ca sa nu mai spun de zecile de kilometri de cabluri (1000BASE-TX mai ales - pentru 10 si 100 Gigabit Ethernet ) care trebuiesc achizitionati si apoi montati pe stalpi sau in subteran Quote:
voi 2 ce va bagati aiurea-n seama daca sunteti pe langa subiect ,vreti sa faceti mai multe posturi ca sa cresteti in status pe forum ? mai mult de 14 ani nu va dau la amandoi impreuna, mai iesiti din casa ca am impresia ca sunteti no life-ri. |
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | ||||||||||||||
|
Global Moderator
|
Costurile sunt inca prea mari ca un ISP din Romania sa isi permita asa ceva -
Tineti cont ca nu e doar router-ul asta ce trebuie cumparat... numai o placa de retea de 10 gbps de calitate costa peste 700 de dolari si nu se conecteaza cu mufe UTF de 50 de bani... Cand in Romania abia se ajunge la 8 gbps la un internet exchange nu prea isi are sensul un asa router
|
|
||||||||||||||
| The Following User Says Thank You to Penemue For This Useful Post: | adicretzu (03-19-2010) |
|
|
#24 (permalink) | ||||||||||||||
|
Extreme User
|
Dupa cate am inteles de la un prietenul unui coleg de-al meu de facultate care lucreaza la RDS, a afirmat ca RDS-ul cumpara fibra chinezeasca si vor sa schimbe infrastructura si sa o instaleze in subteran.In orice caz nu cred ca o sa ajungem in urmatorii 5 ani la vitezele acelui router, cel putin nu in Romania
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|